Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen

Möten, kurser och konferenser hos Nordic Choice Hotels

Välkommen att arrangera möten, kurser eller konferenser på våra drygt 170 hotell. Hos Nordic Choice Hotels är inga arrangemang för stora eller för små, för enkla eller komplicerade. Vi erbjuder många olika möteskoncept för alla tillfällen och hjälper till med planering och genomförande så att allt blir exakt som du vill ha det. Meet@choice gör det enkelt att beställa och planera, berätta bara vad du behöver så återkommer vi med olika alternativ att välja mellan.

Mångfald

Hos Nordic Choice Hotels kan du arrangera möten och event för allt från två till 60 000 personer. Ett par timmars styrelsemöte, heldagskurser eller konferens över flera dagar med middagar, aktiviteter och upplevelser – vi klarar alla utmaningar. Hos oss kan du ha konferens på fjället med teambuilding i skidbacken, dra till kusten för spa och havsaktiviteter på eftermiddagen eller välja hotell placerade alldeles intill rullbanden på större flygplatser om deltagarna kommer från många olika håll. Huvudstad eller mindre ort spelar ingen roll, personalen känner till närområdet bättre än de flesta och delar gärna med sig av lokalkännedomen till kursdeltagarna.

Människor

Inom Nordic Choice Hotels menar vi att det är människorna som gör skillnaden på ett okej arrangemang och ett perfekt arrangemang. Därför kan du alltid prata med oss – både före din beställning, under planeringen och genom hela arrangemanget. Vi är aldrig långt borta och vi delar mer än gärna med oss av vår kompetens och kunskap.

Meet@Choice

Med vårt beställningsverktyg meet@choice är det enkelt och går snabbt att skicka en förfrågan till oss. Här kan du specificera dina behov och önskemål. Vi tar kontakt för att presentera ett eller flera alternativ inom en timme (förutsatt att du skickar förfrågan mellan kl 8-16 på en vardag). Meet@choice sparar tid, du får förslag utifrån dina specifika behov och du når alla våra hotell i samma förfrågan. Kanske upptäcker du ett nytt hotell eller en ny destination? Låt oss leta åt dig!

Gå till meet@choice för att sända din förfrågan

 

Nordic Choice Hotels gruppbokning i Stockholm

 Vill du boka logi för en grupp (10 rum eller fler) i Stockholm hjälper våra gruppspecialister dig med en enkel och effektiv bokning.

Du får snabbt svar på tillgänglighet och pris för våra hotell, geografiskt belägna från Skärholmen till Uppsala.Öppettider är måndag till fredag kl.08.00–18.00.

 Varmt välkommen att ringa oss på telefon: 0771-162 000 eller skicka din förfrågan på e-mail: groups@choice.se.

1.913.149.030 26