Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Välkommen till Quality Hotel™ Maritim!

I mars fick vi ett nytt och efterlängtat tillskott i Nordic Choice Hotels-familjen. Häng med och fira vårt nya hotell Quality Hotel™ Maritim i Haugesund i sommar. Just nu kan du boka rum för endast 990 kr.

  • Gäller för boendeperiod:

    1 jul 2022 - 31 jul 2022

  • Kan bokas:

    31 maj 2022 - 26 jun 2022

Vi firar vårt nya tillskott med 1000 rum för 990 kr

Häng med och välkomna vår nya familjemedlem Quality Hotel™ Maritim i Haugesund! Vi firar tillskottet genom att vi släpper de 1000 första rummen för endast 990 kr under hela juli månad!

Quality Hotel™ Maritim ligger med det bästa läget på Smedasundet i Haugesund och hotellet kan beskrivas med ord som både idylliskt och fantastiskt. Förutom en magisk utsikt över fjorden erbjuder hotellet 311 rum och sviter, konferensfaciliteter och fyra restauranger mitt i hjärtat av Haugesund. 

Passa på! Under hela juli månad kan du bo här för endast 990 kr. Men inte nog med det. Under samma period bjuds det även på “Bølgeskvulp”, en sommarshow i Haugesund med massor med aktiviteter och artister som uppträder. Läs mer och köp biljetter här.

Erbjudandet gäller för vistelser fram till 31 juli 2022, och du kan boka så många nätter du vill, tills att alla 1000 rum är slutsålda. Boka senast 26 juni. Vi ses i sommar!

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 31 juli, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Betalas direkt vid bokningstillfället, och kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter att bokningen genomförts, genom att kontakta kundservice – efter det kan bokningen inte återbetalas. Frukost är inkluderat i rumspriset.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.