Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
  • Clarion Hotel The Edge
    Clarion Hotel The Edge

Konferens på Nordic Choice Hotels

På Nordic Choice Hotels kan du anordna alla typer av möten, små som stora. Vi erbjuder konferenskoncept för alla tillfällen och smaker och hjälper dig hela vägen från planering till genomförande.

Sök efter konferenshotell

Våra konferenskoncept

Quality Hotel™

Quality Hotel™

Quality Hotel är klassiska konferenshotell med lokaler i alla storlekar. Här får du alltid tillgång till en certifierad Meeting Advisor som finns till hands under hela ditt event. Men det viktigaste av allt: på Quality Hotel ingår alltid popcorn och mjukglass till alla konferensdeltagare.

Se våra Quality Hotel™
Clarion Hotel® | Clarion Collection®

Clarion Hotel® | Clarion Collection®

På Clarion Hotel möts du av liv och puls. Här kan du anordna både mindre möten och stora konferenser i moderna, inspirerande lokaler. Vi brinner för möten och levererar alltid service med äkta passion. Skräddarsy din mötesdag i tre olika nivåer: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Se våra Clarion Hotel® | Clarion Collection®
  • Konferens på Clarion Hotel Konferens på Clarion Hotel

Vilket typ av möte vill du ha?

Möten i unik miljö

En bank, ett ombyggt fängelse eller en gammal möbelfabrik? Här hittar du små, unika och intima mötesrum med spännande historia i väggarna.

Upplevelsekonferens

Kombinera mötet med skidåkning och rosiga kinder, spa och behandlingar eller slående vacker natur - här finns alla möjligheter för ett annorlunda möte.

Effektiva citymöten

Syjunta, bandmöte eller vill du bara komma ut från kontoret? Våra mindre mötesrum passar för det effektiva mötet för dig som vill ha stadens utbud precis utanför dörren.

Speciella möten

Förutom våra kedjor har vi 10 hotell med egna varumärken och identiteter. Här kan du anordna konferenser och möten utöver det vanliga, både vad gäller omgivning och innehåll.

2.460.213.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.