Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Konferenser i Danmark

5 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Boka konferens, möte eller ditt event på våra hotell i Danmark

Är du i Danmark och behöver konferenslokaler? På Nordic Choice Hotels bokar du allt från den stora konferensen och företagseventet till mindre möten och kickoffer. Vi har konferenshotell i Köpenhamn, Høje Taastrup och vid Copenhagen Airport.

När det är dags att träffa kollegorna och göra någonting lite mer speciellt spelar både lokalen och servicen stor roll, oavsett om ni planerar för en kick-off eller behöver en festlokal. Nordic Choice Hotels har många fina hotell i Danmark med stort utbud av mötesrum och flexibla konferenslokaler som enkelt kan anpassas efter era behov. Självklart finns utrustning som mikrofoner, video och högtalare att låna vid behov.

Upptäck våra hotellpärlor mitt i centrala Köpenhamn. Med ett perfekt läge i stan har ni alltid nära till sevärdheter, myllrande folkliv, bra restauranger och nattliv. Perfekt när det är dags för aktiviteter och teambuilding, efter långa dagar med presentationer och grupparbeten. Självklart går det att boka hotellrum i samband med mötet om ni planerar för ett längre besök i Danmarks charmiga huvudstad.

Om det är dags att samla hela avdelningen eller företaget har vi även ett stort konferenshotell i Høje Taastrup, strax utanför Köpenhamn. Med bra kommunikationer nära Quality Hotel™ Høje Taastrup kan ni enkelt åka till och från huvudstaden eller göra en utflykt till närliggande Roskilde, Danmarks äldsta marknadsstäder med välbevarad äldre dansk kultur.

Är du på resande fot och bara har tid för business så kan våra flygplatshotell på Copenhagen Airport, Kastrup, vara något för dig. Blir det tid över finns självfallet bra kommunikationer in till Köpenhamn och resten av landet. Om du helst vill varva ner efter jobbet så har Clarion Hotel Copenhagen Airport ett riktigt fint spa att vila upp sig i.

Läs mindre
5 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.562.364.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.