Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Helsingfors Finland

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möte i Helsingfors

Söker du lokal i Helsingfors för nästa konferens, möte eller kickoff? Då har du kommit rätt. I Finlands vackra huvudstad finns två hotell, ett vid hamnen i den nya stadsdelen Jäätkasaari, och den andra direkt vid Helsinki Airport.

Clarion Hotel® Helsinki ligger vid vattnet i södra delen av centrala Helsingfors. För det stora eventet finns Makasiini (Spannmålsmagasinet), vägg i vägg med hotellet. Magasinsbyggnaden i tegel har anor från 1930-talet men är ombyggd till en modern eventarena med alla bekvämligheter.

Avsluta dagen på 16:e våningen och mingla med Helsingforsborna i Sky Room, Helsingfors coolaste skybar. Här får ni utsikten över den levande hamnen på köpet. Eller håll hela dagsmötet här - på samma våning finns nämligen två exklusiva mötesrum.

Inom promenadavstånd från hotellet finns många restauranger och barer. Ta med hela gruppen till en av stadens många karaokebarer och passa på att uppleva Helsingfors nattliv som är känt för sin livliga miljö och sina generösa öppettider.

Om dina gäster flyger till Helsingfors-Vanda flygplats eller har kommit dit med tåg från andra delar av Finland är Clarion Hotel® Helsinki Airport ett utmärkt alternativ. En två minuters tågresa från flygplatsen tar dig till det expansiva affärsområdet Aviapolis och konferenshotellet. Här finns flera mötesrum i varierande storlek och alla möjligheter till lyckade konferenser, affärsmöten och events. Det tar mindre än 30 minuter med det nya närtåget att nå Helsingfors centrum med allt en storstad har att erbjuda. Här kan du läsa mer om vad Helsingfors erbjuder som turiststad.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.