Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Vanda Airport Finland

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser och möten vid Helsingfors-Vanda flygplats

Söker du moderna konferenslokaler i närheten av Helsingfors flygplats i Vanda, Finland? På nybyggda Clarion Hotel® Helsinki Airport finns lokaler för allt från det lilla mötet till den stora konferensen eller företagsfesten.

På Clarion Hotel Helsinki Airport kan du få hjälp med allt du behöver till seminariet, kursen eller konferensen. För- och eftermiddagsfika, konferenslunch och after work fixar personalen lätt, allt efter dina önskemål. Mötesrummen kan anpassas i både storlek och möblering, och om ni behöver något extra finns personalen alltid där för att hjälpa till.

Efter en lång konferensdag kan vi rekommendera att varva ner med en gemensam middag. På hotellet finns restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, ett restaurangkoncept med smaker från Manhattan och Norden. Och om ni stannar över natten finns ett gym och (självklart) finsk bastu direkt på hotellet. En halvtimmes tågresa tar er till Helsingfors centrum med allt som den finska huvudstaden kan erbjuda av restauranger, museer och nattliv. 

Konferenshotellet ligger precis vid Aviapolis järnvägsstation i det nya affärsområdet Aviapolis, två kilometer från flygplatsen. Med närtåg P, mot Helsingfors, är det bara en station till Aviapolis station. Resan tar två minuter, och från city tar resan till konferenshotellet 30 minuter. Aviapolis är en snabbt växande stadsdel men redan i dag finns här Finlands största köpcenter, ett spa och Finlands flygmuseum. 

Helsingfors-Vanda flygplats är Finlands största flygplats med dagliga flyg till alla stora internationella destinationer. Oavsett om dina medarbetare kommer från Tokyo eller Berlin är det lätt att mötas på Clarion Hotel Helsinki Airport! 

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.