Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Arendal Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte, konferens eller event i Arendal

Ska du boka mötesrum, konferens- eller festlokal i Arendal? Med konferensen på Clarion Hotel® Tyholmen befinner ni er mitt i centrala Arendal med, bästa läge vid bryggan och havsutsikt.

Konferens, kurs, seminarium eller kickoff - det finns många anledningar till att mötas utanför arbetsplatsen. På konferenshotellet Clarion Hotel Tyholmen finns flera konferenslokaler och mötesrum som enkelt kan anpassas efter era behov och önskemål. Hotellet hjälper gärna med allt från teknik och planering, till fika och snacks, finare middagar eller mingel. Här möts ni i en idyllisk miljö med frisk luft och slående utsikt över havet. Om ni stannar över natten måste ni passa på att äta frukost på terrassen, precis vid bryggkanten.

Hotellets största bankettsal är också mycket populär för speciella event och privata fester, som bröllop, födelsedagsmiddagar eller kickoff. Här får ni dessutom en egen utgång till terrassen på bryggan.

Oavsett om ni anländer med bil eller lokaltrafik är det enkelt och smidigt att hålla konferensen på Clarion Hotel Tyholmen, med parkering i hotellets källarplan och bara 250 meter till stadens bussterminal. Närmaste flygplats är Kristiansand Lufthavn Kjevik, cirka 6,5 mil bort.

Om tid finns för att upptäcka Arendal lite närmare, finns många aktiviteter och utflykter kopplade till skärgården, som djuphavsfiske eller båtturer ut till de närliggande öarna. Föredrar ni att hålla er på torra land rekommenderar vi en promenad längs med hamnen och ett besök på någon av de charmiga restaurangerna som ligger där. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.