Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Drammen Norge

13 hotell i närheten

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser i Drammen

Ska du ha möte, konferens eller privat event i älvstaden Drammen? Vi har två hotell i staden som passar bra för de flesta tillfällen. Om du ska ha ett möte, heldagskonferens eller ett bröllop som varar i flera dagar, så har vi lokalerna för dig.

På våra hotell kan vi erbjuda allt från kaffe och frukt till mässområde – och självklart övernattning om du har behov av det. Comfort Hotel® Union Brygge ligger precis bredvid Union Scene som vanligtvis arrangerar konserter, teater eller andra kulturarrangemang och en perfekt arena om du skulle vilja ha en annorlunda konferens. Clarion Collection© Hotel Tollboden passar bra för de mindre mötena och här kan du sitta i historisk miljö från Drammens sjöfartshistoria.

Genom Drammen rinner den vackra Drammensälven som delar staden i två delar. Med flera gångstigar längs älven, nära hotellen, kan du lätt njuta av frisk luft och den vackra älven efter en lång dag med möten. Drammen är en stad med många aktiviteter, kultur och folkliv, och vill du uppleva något utanför hotelldörren finns det mycket du kan hitta på. Bland annat ligger Norges största badanläggning Drammensbadet, gångbron Ypsilon och Kunnskapsparken i stadens centrum.

Båda våra hotell ligger endast en kort promenad från tågstationen mitt i Drammens centrum. Du kan stå på Oslo centralstation efter en halvtimma eller vara redo för avfärd på Oslo flygplats Gardermoen inom loppet av en timme.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.