Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Fredrikstad Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser i Fredrikstad

Om du ska ha möte, konferens eller event i Fredrikstad är Quality Hotel™ Fredrikstad ett bra alternativ. Här finns konferensmöjligheter för både små möten och stora konferenser och event.

Den historiska sjöstaden Fredrikstad är Nordeuropas bäst bevarade fästningsstad. Här, precis vid älven Glomma och tio minuters promenadväg från högskolan i Fredrikstad, ligger vårt hotell. Hotellet har moderna och flexibla mötesrum och stora salar som passar bra för större events, både för privatpersoner och företag.

Bar och restaurant finns också på hotellet. Vid möten och konferenser erbjuds både snacks under dagen och middag med färdiga konferensmenyer.

Fredrikstad är särskilt livligt på sommaren när hamnen och alla dess restauranger och uteserveringar fylls av både lokalbefolkning och besökare. Året runt är Gamla stan i Fredrikstad mycket populärt, med kullerstensgator och torg fyllda med butiker, gallerier och mysiga kaféer. Om du har tid över och har lust att se dig omkring finner du även Østfold konstnärscenter och Litteraturhuset i stadens centrum.

Stadens placering ligger också perfekt för härliga upplevelser på och vid sjön, med de vackra Hvalerøyene rakt utanför. Varför inte ta med resesällskapet eller kollegorna ut på en båttur i skärgården? Från Oslo flygplats går det både buss och tåg. Från Oslo centralstation tar det drygt en timme med tåget till Fredrikstad.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.