Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Gjövik Norge

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte och konferens i Gjövik

Är du ute efter mötesrum, konferenslokal eller lokal för en privat fest i Gjövik? Våra två hotell i Gjövik centrum har lokaler som passar till allt från seminarier till födelsedagar och bröllop. Båda hotellen ligger mitt i staden vid insjön Mjösa.

Quality Hotel™ Strand ligger mitt i staden med Gjövik Kulturhus som närmaste granne. Hotellet har en stor konferensavdelning med flera mötesrum och konferenslokaler i olika storlekar, samt en plenisal med scen. Förutom kurs-, konferens- och företagsarrangemang, så anordnar hotellet även små och stora privata arrangemang som födelsedagar och bröllopsfester. På hotellet väntar även två restauranger och på översta våningen ligger baren Pi-taket, som serverar mat från vår till höst. På sommaren är detta det perfekta stället att njuta av kvällen på. Varför inte samla resesällskapet för middag med utsikt över staden och sjön Mjösa? Om konferensgästerna eller bröllopsgästerna har tid över ligger Gjöviks största spa-anläggning på hotellet med både bastu, swimmingpool, kallbad och kurbad.

Vill du ha en lokal i historisk miljö? Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik öppnade 1902 och är därmed stadens äldsta hotell. Hotellet, som ligger mitt i centrum och nära Gjövik station, inkluderar middag för övernattande gäster. Här väntar en stor sal som används till olika stora tillställningar och som kan delas upp i tre mötesrum. För möten och konferenser ordnar hotellet med lunch om så önskas. I samma byggnad som hotellet finns också en restaurang.

Gjövik ligger vid vackra Mjösa, Norges största insjö. Staden är särskilt känd för Skibladner, världens äldsta hjulångare som fortfarande är i drift under sommarmånaderna. Varför inte ta med dina kollegor eller ditt sällskap på en resa ombord om du besöker Gjövik på sommaren? Från Oslo tar det cirka två timmar med bil, buss eller tåg till Gjövik. Från Oslos flygplats, Gardermoen, tar det i strax över 1,5 timme med expressbuss till Gjövik.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.