Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Kongsberg Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser, möten och evenemang i Kongsberg

Ska du ha konferens, möte eller kanske ett privat event i Kongsberg? Quality Hotel ™ Grand, Kongsberg i centrala Kongsberg kan hjälpa till att ordna allt från små säljmöten till stora konferenser eller mässor.

I centrum av Kongsberg, med utsikt över Numedalslågen, ligger Quality Hotel Grand, Kongsberg. Från Oslo det tar inte mer än en timme med bil till hotellet. Kommer du med flyg till Oslo flygplats tar tåget dig till Kongsberg Station på en timme och 45 minuter.

Vare sig du letar efter små mötesrum till styrelsemöten eller behöver plats för en produktlansering eller ditt bröllop, har hotellet anläggningar som är anpassade efter dina behov. Här får du också hjälp med allt från kaffe och frukt till grupprum och boende, ifall det skulle behövas.

På hotellet finns en restaurang, där det är möjligt att avsluta mötet med en bättre måltid. Det finns också ett spa. Vad sägs om att sjunka ner i en bubbelpool eller få en avslappnande massage efter en lång dag av möten eller innan bröllopet?

Utanför hotellet har Kongsberg mycket att erbjuda. För shoppingentusiaster finns det flera butiker och ett stort köpcentrum på gångavstånd från hotellet. För dem som är intresserade av historia har Kongsberg en händelserik sådan. Bland annat kan du gå en guidad tur djupt in i silvergruvor och uppleva den tidiga norska gruvhistorien, eller ta en rundtur på Norsk Bergverksmuseum, där du kan se en världsberömd samling av norska smaragder och rubiner.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.