Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Kristiansand Norge

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser och möten i Kristiansand

Ska du ha möte, konferens, eller privat tillställning i Kristiansand? På våra två hotell i centrum har du flera möjligheter. Kanske samla företaget för kickoff, eller varför inte säljmöte eller en heldag med jobbintervjuer? Valet är ditt!

Oavsett vad du behöver, så hjälper vi dig med allt från de små detaljerna som kaffe, te och fika till teknisk utrustning, middag och övernattning. Tillsammans med dig planerar vi för att allt ska bli en lyckad konferens eller event i Kristiansand.

Båda våra hotell ligger mitt i centrum av Kristiansand, endast en kort promenad från tågstationen. Från Kjevik flygplats tar det endast 20 minuter med bil eller taxi. Clarion Hotel® Ernst har plats till allt från de stora arrangemangen till de små mötena med flexibla lösningar. Comfort Hotel® Kristiansand passar bäst till mindre möten.  

För dig som vill uppleva något utanför konferenslokalerna har Kristiansand mycket att erbjuda. I centrum ligger teater- och konserthuset Kilden för kulturella upplevelser, eller gågatan Markens om du är intresserad av shopping. På sommaren, missa inte fiskmarknaden på Gravane kanal. En bättre plats för färska räkor, läckra skaldjur och trevliga restauranger under varma sommardagar får du leta efter i Kristiansand.

Skulle du vilja släppa loss barnet i dig, så rekommenderar vi en tur till en av Norges mest besökta attraktioner, Kristiansand Djurpark. Förutom att titta på exotiska djur kan du besöka sjörövarbyn eller Kamomilla stad.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.