Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Larvik Norge

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möten i Larvik

I Larvik väntar två populära konferenshotell på dig. Välj mellan upplevelsekonferens med lyxigt spa vid stranden på populära Farris Bad, eller klassisk konferens med bra läge på konferenshotellet Quality Hotel™ Grand Farris.

Farris Bad tronar över fjorden med spaupplevelser och en arkitektur utöver det vanliga. På det här konferenshotellet finns Skandinaviens största spaavdelning på hela 2500 kvadratmeter. Det är också det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineralkälla. Här präglas konferensen av källan och vattnets kraft och det finns en stort antal mötesrum, både traditionella och unika, för allt från fest till styrelsemöte.

Granne med Larviks tågstation och med ett toppenläge mitt i orten väntar vårt andra konferenshotell Quality Hotel™ Grand Farris. Här finns konferens-, event- och kursmöjligheter för stora grupper. Hotellet är också duktiga på att anordna privata fester och bröllop.

Larvik i Vestfold är en vacker kuststad bara 10 mil från Oslo. Hit tar du dig smidigt på drygt 1,5 timme med tåg från Oslo. Från Larvik avgår också färjan till danska Hirtshals.

Världsberömde äventyraren Thor Heyerdahl växte upp på Steingata 7 i Larvik. Under sommarmånaderna kan ni besöka hans barndomshem. Missa heller inte ett besök på Sjøfartsmuseet, Larvik museum och kulturminnesmärkta Langestrand kirke. Runt om Larvik finns också en mängd naturupplevelser som vackra Verdens Ende, på ön Tjøme, här kan ni njuta av en fantastisk utsikt över Skagerak.Ta med kollegorna på en båttur på Farrisvattnet eller Larviksfjorden. I den här kuststaden är vattnet ständigt närvarande.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.