Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Sandefjord Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser och möten i Sandefjord

Ska du ha möte, konferens eller event i Sandefjord? Vårt hotell Clarion Collection® Hotel Atlantic passar bra till flera typer av arrangemang. Konfirmation med släkt och vänner, säljmöten och intervjuer? Här finns många valmöjligheter.

Clarion Collection Hotel Atlantics lokaler ligger centralt i Sandefjord, endast ett stenkast från järnvägsstationen. Från Oslo centralstation tar det bara 1,5 timme till Sandefjord med tåg. Vid Sandefjords flygplats Torp är du redo för avgång efter 15 minuter i bil eller taxi från hotellet.

Bokar du ditt nästa möte här, erbjuder hotellet allt från kaffe och frukt till teknisk utrustning och övernattning om det skulle finnas behov för det. Hotellet är inrett med Sandefjords sjöfartshistoria som inspiration. Från början av 1900-talet har Sandefjord spelat en viktig roll för landets valfångare och det var med detta i åtanke som hotellet byggdes. Hotellets juvel är en fantastisk festsal från 1914, perfekt för större fester och bröllop.

Från hotellet är det nära till det mesta som Sandefjord har att bjuda på. För den historieintresserade kan en tur till Valfångstmuséet (Hvalfangstmuseet) rekommenderas. Vikingaskeppet Gaia och ångaren Southern Actor är också väl värda ett besök. Om du är road av shopping är det en kort promenad från hotellet till Sandefjords nybyggda torg, där du finner ett bra utbud av olika butiker.  

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.