Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Skien Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Skien

Ska du boka mötesrum, konferens eller kickoff i norska Skien? Med konferensen på Clarion Collection Hotel® Bryggeparken befinner ni er mitt i centrala Skien med bästa läge på bryggan vid den vackra Telemarkskanalen.

Om du söker mötes- eller konferenslokaler i Skien är Clarion Collection Hotel Bryggeparken ett utmärkt val. Beläget mitt i staden, precis vid bryggan till den idylliska Telemarkskanalen, är det både enkelt att ta sig hit och nära till Skiens utbud och sevärdheter. Hotellet hjälper dig med stort och smått, från det enkla dagsmötet till produktlanseringar och större konferenser. Med flera olika möteslokaler finns flexibiliteten att skräddarsy besöket efter era behov och önskemål.

God mat och dryck är en viktig del av upplevelsen. Frukost, fika, lunch, snacks - eller kanske en festligare middag? Inga problem, här får ni hjälp att fylla på med ny energi mellan presentationerna. På Clarion Collection Hotel Bryggeparken går det också bra att boka lokaler till privata tillställningar som kvällsevent, mindre fester, dop och julfester.

När det är dags för teamaktiviteter ligger stadens utbud av butiker och restauranger direkt utanför dörren. Och på behagligt gångavstånd hittar ni populära sevärdheter, som bland annat Ibsenhuset, Brekkeparken och Bø Sommarland.

På bekvämt promenadavstånd från Clarion Collection Hotel Bryggeparken, ca 550 meter, ligger busstationen Landmannstorget, medan Skien tågstation ligger ca 1,6 kilometer bort. Från Torp Sandefjord Airport tar det ca 50 minuter med bil till hotellet. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.