Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Festlokaler i Stavanger

7 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Ordna fester utöver det vanliga i Stavanger!

I Stavanger finns en mängd festlokaler, perfekta för alla möjliga typer av fester och arrangemang. Håll julfesten, födelsedagsfesten eller ditt bröllop på ett av våra hotell. Alla tillfällen som är värda en fest kan firas med Nordic Choice Hotels!

Våra konferenshotell i Stavanger är perfekta för olika typer av tillställningar och arrangemang. Bröllop, dop, födelsedag eller vilken dag som helst som är värdig en riktigt fest kan firas med Nordic Choice Hotels! Passa även på att njuta av Stavangers bilfria city där du kan strosa på de mysiga gatorna med butiker och caféer.

Skräddarsydd fest efter dina behov

Vi erbjuder en skräddarsydd plan för dig och din fest ser till att allt går praktikt går smidigt under festens gång. Det är din tillställning och för oss är det viktigt att du kan njuta av den. På våra konferenshotell finns alltid personal som ser till att dina önskemål och behov uppfylls. Har du många gäster kan ni självklart spendera natten på alla våra konferenshotell, flera av dem har också sviter om du vill lyxa till din vistelse lite extra. Prata om gårdagens festligheter under frukosten och förläng din upplevelse...och festen.

Konferenshotell i Stavanger centrum

Håll en fest med sensationell utsikt över fjorden på Clarion Hotel Stavanger eller anordna ett stort event på Clarion Hotel Energy, Stavangers största konferenshotell med utsikt över lantligt landskap. Blev det sent igår? Ingen fara, Comfort Hotel Stavanger erbjuder Lazy Sundays där du kan äta sen frukost och även checka ut kl 18.00. Här kan du förlänga festen!

Festlokaler i närheten av Stavanger flygplats

Ska du gifta dig och vill ha nära till både flygplats, kyrka och hotell så är Quality Airport Hotel Stavanger och Clarion Hotel Air ultimata val för dig - get married, party and elope! Har du gäster som reser in med flyg är Quality Hotel Pond och Quality Hotel Residence mycket bra val för din fest. Belägna bara 10-15 minuters bilväg från Stavanger flygplats, Sola, kan dina gäster smidigt och snabbt ta sig till och från hotellet. 

Stora födelsedagsfester, bröllop, dop eller vilken dag som helst som är värd en riktig fest kan anordnas på våra konferenshotell i Stavanger. Lägg en förfrågan för det eller de hotell som passar dig bäst, du kan välja så många hotell du vill!

Läs mindre
7 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Allt du behöver veta om konferenser

Dina konferenser och möten börjar här

Nej tack!

Försök igen

Allt du behöver veta om konferenser
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.561.357.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.