Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Tromsö Norge

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte och konferens i Tromsö

Genom att lägga mötet, konferensen eller eventet i Tromsö får du inte bara ett lyckat arrangemang på våra hotell. Har du tur lyser norrskenet upp himlen i vinternatten och på sommaren får du uppleva den speciella midnattssolen!

Clarion Collection® Hotel With passar bra för de mindre mötena. Hotellet ligger helt vid bryggkanten och erbjuder mötesrum för små och mellanstora grupper. Här kan övernattande gäster ta en paus i bastun. För större möten, konferenser eller privata tillställningar ligger Clarion Collection® Hotel Aurora också vid bryggkanten, med konferensrum i olika storlekar. Här kan en lång dag med möten avslutas i jacuzzin på taket med fantastik utsikt över staden, havet och fjällen runt omkring.  

Quality Hotel Saga ligger vid flygbussterminalen och Hurtigrutens kaj mitt i centrum och har en större konferensavdelning, där det kan hållas allt från konferenser över flera dagar till mässor och bröllop. Precis vid havet finner du Tromsös största kongress- och konferenshotell, Clarion Hotel® The Edge. Här hålls kurser, seminarier och konferenser, utöver stora event och kulturarrangemang. På översta våningen ligger ett stort konferensområde med oslagbar utsikt över havet, den kända kyrkan Ishavskatedralen och fjällandskapet. Hotellet har också Kitchen & Table-restaurang och på 11:e våningen ligger Skybar, som också kan användas för privata tillställningar. Utöver möten och konferenser ordnar hotellet med allt från bröllop till kickoff och utställningar.

I Tromsö, också känt som Nordens Paris, finns det mycket att se om tiden räcker till. För den som har gott om tid är Tromsö en perfekt utgångspunkt för havskajak, fjordkryssning och RIB-turer. Är det begränsat med tid? Ta med kollegorna eller gänget på en informell öl i historiska Ølhallen eller ta Fjellheisen upp till utsiktsplatsen Storsteinen för en panoramautsikt över staden och naturen runt omkring. Kanske har du tur och kan njuta av norrskenet.

Från Tromsö flygplats, Langnes tar det ca. 10 minuter med bil till Tromsö centrum.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.