Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Åre Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens, möten och festlokal i Åre

Boka mötet, konferensen eller festlokalen i en unik miljö på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Här bor ni på ett alpint designhotell med prisbelönt spa och härliga fjällupplevelser direkt utanför dörren med Åreskutan som närmsta granne.

Hotellet har stor erfarenhet att organisera möten och konferenser efter gästernas behov och önskemål, oavsett om det är en mindre kickoff, en privat fest, teambuilding-aktivitet, kongress eller billansering som planeras. Här finns flera konferenslokaler att välja mellan och tillsammans med den stora hotellobbyn finns alla möjligheter att anordna något utöver det vanliga.

Mat och dryck är en viktig del av upplevelsen och Copperhill Mountain Lodge inspireras av den närvarande naturen runt Årefjällen, lokala mattraditioner och delikatesser. Frukost, fika och snacks, lunch, middag, mingel eller bankettmeny? Kontakta hotellet så får du hjälp.

Här är drömläget för skidfantasterna. Spänn på skidorna direkt utanför hotellet och åk till Årefjällens liftar och backar. En bit bort ligger ÅreBjörnens längdskidcenter och turspår för den som hellre åker längdskidor.

Det är lätt att tro att en konferensresa till Åre passar bäst under vinterhalvåret, men här finns lika mycket att uppleva under vår och sommar. Oavsett årstid kan du njuta i hotellets prisbelönta spa och sjunka ner i de varma källorna både inne- och utomhus och bada bastu eller bubbelbad med en utsikt som heter duga.

Till hotellet kommer du enklast med tåg till Åre station, eller med flyg till Åre Östersund Airport. Därefter är det lätt att ta en taxi till Copperhill Mountain Lodge, eller en flygtransfer om du kommer med flyget.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.