Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Arvidsjaur Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Arvidsjaur

Vill du boka möteslokaler i Arvidsjaur? Vårt konferenshotell erbjuder lokaler för många olika behov mitt i hjärtat av Arvidsjaur. Det är bara 10 minuters bilresa till Arvidsjaurs flygplats som har dagliga turer till Stockholm och resten av landet.

I några av Arvidsjaurs mest välkända och äldsta träbyggnader, hittar du den perfekta mötesplatsen mitt i stan. Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur erbjuder ett flertal konferenslokaler och mötesrum på en plats utöver det vanliga för ditt event, workshop, kurs eller fest i norra Norrland. Efter dagens möte, brainstorming och teamwork kan ni varva ner i hotellets relaxavdelning med bastu, eller varför inte utmana kollegorna i pingis eller Playstation i hotellets game room? Hotellet hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters middag.

Ibland är det bra att byta miljö, inspireras och utvecklas utanför arbetsplatsen och Arvidsjaur är en perfekt utgångspunkt om teambuilding står på agendan. Här finns alla förutsättningar för att ordna gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Ta med deltagarna på skoterfärd, forsränning, hundspann, natursafari, fiske eller vandring längs leder och stigar i de vackra naturreservaten.

Under vinterhalvåret är Arvidsjaur platsen där Europas bilindustri testkör franska, italienska och tyska bilar i vintermiljö. Det är även här som Storstockholms lokaltrafik gör provkörningar av tunnelbanevagnar i vinterklimat. Gillar du att köra bil snabbt på is är det alltså hit du ska åka!

Konferenshotellets läge bjuder på en genuin naturupplevelse och är perfekt att utgå från när du vill utforska Arvidjaurs omgivningar. Gör ett besök i den unika butiken Affär`n Abborrträsk om du vill ha lite koll på vad som händer i området eller ta en tur tillbaka i historien och besök de samiska kåtorna i Lappstaden.

Förutom närheten till Arvidsjaurs flygplats, har du både Luleå Airport och Skellefteå Airport bara 1,5 timmes bilresa bort. Välkommen till Arvidsjaur!

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.550.353.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.