Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Haninge Sverige

13 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Haninge

Letar du mötes- eller konferenslokal i Haninge? Vi erbjuder en perfekt mötesplats, som dessutom är tillgänglighetsanpassad. Med bra kommunikationer, 20 minuter från Stockholm Central och 10 minuter från Stockholmsmässan, har du nära till mycket.

1 minut från pendeltågsstationen Handen hittar du den perfekta mötesplatsen söder om Stockholm. Quality Hotel™ Winn har många konferens- och möteslokaler i olika storlekar som passar alla slags möten, utbildningar, seminarier, fester och mingel. Förutom att hotellet är helt nyrenoverat ska det vara enkelt att mötas här och därför kan hotellet även skryta med att vara ett av Sveriges mest tillgänglighetsanpassade. Hotellet erbjuder både fullt handikappanpassade hotellrum och rum där trösklar och duschväggar är borttagna för bättre framkomlighet, dessutom finns ett antal rum anpassade för personer med syn- respektive hörselnedsättningar. Oavsett om ni är här för ett snabbt möte eller en tredagarskonferens så hjälper hotellet gärna till med allt från fikat, snacks och lunch till en riktig kalaskväll med trerättersmiddag, planering av event eller att skräddarsy aktiviteter.

På hotellet finns det populära restaurangkonceptet Brasserie X, där det franska köket möter skandinaviska smaker och Bar X, där kan ni avsluta dagen med en after work eller ta en fördrink.

Quality Hotel Winn passar även utmärkt som utgångspunkt om teambuilding står på agendan. Med hotellets läge finns alla förutsättningar för att ordna gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Rudans friluftsområde ligger på promenadavstånd och lockar med löp-, mountainbike- och skidspår, badstrand, frisbeegolf, möjlighet att fiska och spela beachvolleyboll eller grilla. Närheten till Stockholms skärgård gör det enkelt att utforska vackra Utö och Dalarö, till exempel genom vraksafari eller att testa segling.

Från konferenshotellet har du gångavstånd till Haninge Centrum shoppingcentrum och både Kungliga Tekniska Högskolan och Södertörn har filialer i Handen.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.