Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Helsingborg Sverige

8 hotell i närheten

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och mötesrum i Helsingborg

Vill du boka mötes- eller konferenslokaler i Helsingborg? Med flera konferenshotell i de centrala delarna av staden finns mötesrum för många olika behov, vare sig ni ska ha en kickoff eller behöver en festlokal.

Med mötet eller konferensen på Clarion Grand Hotel® Helsingborg befinner ni er så centralt det går att komma, med Stortorget direkt utanför hotelldörrarna och det medeltida tornet Kärnan ett stenkast bort. Här finns möjligheten att boka allt från det mindre mötesrummet och mingellokaler, till att anordna större mässor och bankettmiddagar.

På Comfort Hotel® Nouveau står det enkla möteskonceptet i fokus. Här finns flera flexibla konferenslokaler och mötesrum som passar för såväl kickoffen som styrelsemötet. Ni kan också abonnera hotellets charmiga takterrass. Varför inte planera in en teamfrukost, afterwork eller ett speciellt event under bar himmel?

Både Clarion Grand Hotel Helsingborg och Comfort Hotel Nouveau ligger centralt i Helsingborg, med krypavstånd till både folkliv och populära turistmål. På bara 5 minuters promenad kommer du till Helsingborg C, även kallad Knutpunkten, och färjan till Danmark. Från Ängelholm-Helsingborg Airport tar det ca 30 minuter med bil till våra hotell.

Med sitt vackra läge vid havet har Helsingborg en lång och promenadvänlig kustremsa. Här finns många trevliga caféer, restauranger och barer att välja mellan. För den badsugna finns det också flera kallbadhus. I staden finns ett rikt kulturliv med många spännande muséer att besöka, såsom Dunkers kulturhus och Grafiska muséet. Eller varför inte se närmare på populära Sofiero Slott och slottsparkens fantastiska trädgård?

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.