Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Lund Sverige

9 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Lund

Boka lokalen till mötet eller konferensen i den charmiga universitetsstaden Lund, mitt i Skåne. På Clarion Collection Hotel® Planetstaden finns Lunds sevärdheter på promenadavstånd och utanför hotelldörrarna går bussar mot Malmö.

Konsthotellet Clarion Collection Hotel Planetstaden passar perfekt för dig som behöver lokaler till mötet, eventet eller konferensen i Lund, oavsett om ni vill övernatta eller bara stanna över dagen. Hotellet har flera moderna, ljusa konferenslokaler som enkelt kan anpassas efter era önskemål. Självklart kan du beställa mat och dryck till mötet eller eventet, oavsett om det handlar om en enklare fika eller lunch till hela teamet. Under kaffepausen kan ni titta närmare på hotellets stora konstutbud eller passa på att ta lite luft i trädgården och se skulpturerna.  

Med konferensen på Clarion Collection Hotel Planetstaden har ni nära till Lunds centralstation och bussterminal, men också till de stora flygplatserna Malmö Airport och Kastrup Copenhagen Airport. För en av fördelarna med Lund är helt klart närheten till storstäder åt både norr och söder. Med Öresundstågen tar ni er snabbt till både Malmö, Köpenhamn och Helsingborg.

När det är dags för teamaktiviteter och en välförtjänt paus från dagens möten är Lund en fantastisk stad att utforska med många mysiga caféer och restauranger att välja mellan. Med anor från medeltiden och Lunds universitet mitt i city kan den här lilla staden knappast kallas sömnig. Strosa på kullerstensgatorna och låt dig charmas av arkitekturen. Det är svårt att missa Lunds domkyrka och anrika Lundagård där våren traditionsenligt sjungs in av Studentsångarna 1 maj varje år. För den historieintresserade är populära Kulturen att rekommendera och under sommarhalvåret är ett besök i Botaniska trädgården ett måste. Välkommen till Lund!

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.404.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.