Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Norrköping Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser i Norrköping

Boka mötet eller konferensen på centrala Comfort Hotel® Norrköping. Hotellet har flera konferenslokaler och mindre mötesrum att välja mellan. Här har ni stadens sevärdheter runt hörnet och bara fem minuter till Norrköpings centralstation.

I stadsdelen Saltängen, ett stenkast från Norrköpings butiker och restauranger, ligger moderna Comfort Hotel Norrköping. Hotellets konferensavdelning erbjuder flera lokaler som enkelt kan anpassas efter era önskemål.

Under konferensen är det viktigt att allt är på plats och att energin fylls på under dagen. På Comfort Hotel Norrköping får du hjälp med allt från teknik och planering till fika och lunch. Varför inte boka ett dagspaket? Om mötet skulle bli alltför sent så kan hotellet, på förfrågan, även ordna middag till hela teamet.

Det finns många fördelar med att boka konferensen centralt i Norrköping. Stadens sevärdheter och utbud är på bekvämt gångavstånd, och om ni ska åka längre sträckor är det nära till både centralstationen och stadens spårvagnar. Dessutom ligger inte bara ett, utan två flygplatser i närheten. Till Norrköping flygplats tar det bara ca 10 minuter med bil, medan du åker till Skavsta flygplats på ungefär 45 minuter.

Om ni får tid över finns mycket att upptäcka i Norrköping till fots. Motala ström (lokalt kallad Strömmen) forsar genom city och skapar en häftig stadsbild med många broar för gång- och cykeltrafik. Passa på att promenera längs med Drottninggatan, stadens huvudgata, och ner till Gamla Torget där 1700- och 1800-talshusen vittnar om Norrköpings tidigare centrum och historia. För den kulturintresserade kan Norrköping också erbjuda ett stort utbud av utställningar, teatrar och shower. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.