Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Säffle Sverige

0 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser i Säffle

Är du på jakt efter konferens- och möteslokaler mitt i Säffle? Vi erbjuder ett flertal lokaler i olika storlekar på konferenshotellet Comfort Hotel® Royal på Olof Trätäljagatan, 500 meter från Säffle station.

Välkommen till natursköna småstadspärlan Säffle, i vackra Värmland. Nordic Choice Hotels har lokalerna du söker! Mitt i Säffles centrum väntar Comfort Hotel Royal. Här finns ett flertal konferens- och mötesrum i olika storlekar som passar mindre eller mellanstora möten, utbildningar, seminarier, fester och mingel. Efter mötet kan ni varva ner i hotellets relaxavdelning som har både pool och dygnet runt-öppet gym. Ät och drick gott i restaurangen och Royal Bar. Varför inte avsluta med en whiskyprovning? I baren väntar Sveriges största whiskysortiment.

Vi erbjuder självklart även lokaler till privata event, utställningar och bröllop. Boka in årsmötet, 50-årsfesten eller dopet!

Visste du att Säffle är Sveriges yngsta stad? Det var först 1951 som Säffle fick stadsrättigheter.  Med sitt läge i södra Värmland har du nära till både Dalsland och västkusten.Två mil bort finns Åmål och tätorten Karlstad är inte mer än 45 minuter bort. Göteborg når du på knappt två timmars tågfärd.

I Säffle finns vattnet ständigt närvarande, både Byälven och Säffle kanal, från 1837, passerar genom staden. Efter mötet kan ni strosa längs med vattnet, fika på något av caféerna eller uppleva naturen genom en skogspromenad eller en båttur i Lurö skärgård. Säffle är också hemvist för vikingen Olof Trätäljas gravhög, fornlämningar och en unikt bevarad 50- och 60-tals bebyggelse.

Läs mindre
0 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.366.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.