Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Sunne Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möte i Sunne

Välkommen att boka konferens, möte eller festlokaler på vårt fantastiska Selma Spa+ i Sunne. Konferens- och spahotellet är en unik plats för inspiration, avkoppling och aktivitet. Upptäck succékonceptet Mjölksyra & Champagne!

I utkanten av idylliska Sunne vid Frykens strand, väntar Nordic Choice Hotels storslagna  Selma Spa+ – den perfekta platsen för er som söker unika mötes- och festlokaler i Sunne och Värmland. På hotellet finns ett flertal möteslokaler i olika storlekar för allt från det lilla mötet till konferensen som sträcker sig över flera dagar eller produktlanseringen och banketten för hundratals deltagare. Här storsatsar man på en konferens där träning, hälsa och njutning är ett givet inslag. Varför inte kombinera mötesdagen med en stund i en av Nordens ledande spaavdelningar? Här väntar pooler, basturitualer, och många ytor för avkoppling. Välj och vraka bland det stora träningsutbudet för både kropp och själ i form av yoga, gym och ett stort antal klasser.

Vi tror ändå att om ni har er konferens på Semla Spa+ så är det nog omgivningarna runt om som lockar lika mycket som hotellet i sig. Med sitt enastående läge i skogskanten är naturen ständigt närvarande. Avrunda eller kicka igång mötesdagen med en löprunda eller en skidtur. Är ni extra äventyrliga finns en mountainbikebana att kasta sig ut i. För skidentusiasterna finns Ski Sunne med ett flertal nedfarter.

Selma Spa+ är enkelt att ta sig till. Kommer du med bil erbjuder hotellet sina gäster gratis parkering. Reser du med tåg till Sunne station ligger hotellet 2 kilometers promenad eller 10 minuters taxifärd bort. I Sunne centrum finns ett par restauranger och några butiker.

Sunne är en välkänd kulturort, kanske främst tack vare Selma Lagerlöf som växte upp på Mårbacka i Sunne. Ta med kollegorna på en rundtur i Nobelpristagarens hem som fortfarande står bevarat och orört. Sunne kyrka är också omnämnd i Göran Tunströms “Juloratoriet” och väl värd ett besök.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.