Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Topp 10 bästa sovkomfort

Här sover medlemmarna som allra bäst. Se listan med vår topp 10 bästa sovkomfort.

Clarion Collection Havnekontoret10. Clarion Hotel Wisby Perfekt beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna.
9. Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping På Hotel Kompaniet bor du mitt i Nyköpings hantverkshistoria. Överallt hittas tavlor, skisser och prover från tiden då det var möbelfabrik i byggnaden. Inredningen är modern och komfortabel, och läget på uteserveringen räknas till den bästa i staden.
8. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo Ett designhotell i centrala Oslo. Här bor du med 3 minuters promenad till Oslo S, Flytoget och Karl Johans gata. Och för dig som önskar, står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat.
7. Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim Ett av Skandinaviens största kongresshotell vid hamnen i Trondheim centrum. Här finner du modern design, ett spännande matkoncept och magisk utsikt över fjorden.
6. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen Centralt beläget vid den historiska kajen i Bergen. Från detta vackra läge har du nära till stadens utbud av butiker och restauranger. Dessutom ligger stadens sevärdheter på behagligt avstånd, som Fisketorget, Fløibanan och stadens berömda akvarium.
Clarion Hotel Post5. Clarion Hotel Sign, Stockholm Beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett tidlöst och försklassiskgt hotell med skandinavisk design i fokus.
4. Clarion Hotel Post, Göteborg Det här är sannerligen inte vilket hotell som helst. Det anrika posthuset på Drottningtorget, precis vid Göteborgs centralstation, har förvandlats till ett internationellt fullservicehotell där den fantastiska arkitekturen är bevarad och förstärkt av en minst lika spektakulär upprustning.
3. The Thief, Oslo
Vår exklusiva pärla på Tjuvholmen där vi behandlar rockstjärnor som gäster och gäster som rockstjärnor.
2. Clarion Hotel Arlanda Airport, Arlanda Ett levande förstklassisgt hotell mitt på Arlanda flygplats med en minst sagt himmelsk utsikt. Här finner du 2 restauranger och en pool.

Farris Bad1. Farris Bad, Larvik  Norden största spa och det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineralkälla. Med ena foten på land och en fot i vattnet, är det ett helt unikt och exklusivt spahotell på hela 2500 kvadratmeter.

Källa: Medlemsundersökning genomförd sommaren 2013.

 

 

2.500.291.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.