Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Tjäna poäng på upplevelser med STS Alpresor

Vill du uppleva äventyrliga Alperna? Nu tjänar du som Nordic Choice Club-medlem bonuspoäng på alla resor med STS Alpresor.

STS Alpresor
Res till Alperna och få bonuspoäng samtidigt

Vid köp av resor hos STS Alpresor får du som Nordic Choice Club-medlem 1 bonuspoäng per krona du använder. Detta gäller oavsett vilket resmål du väljer och oavsett när på året du vill resa. 1 poäng per krona gäller också oberoende av resans längd och antal personer i resesällskapet.

Såhär bokar du resan och får bonuspoäng

Resan måse bokas via knappen nedanför. För att få bonuspoäng för resan måste du uppge ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer i samband med att du fyller i din kontaktinformation. Medlemsnumret hittar du när du loggar in på Min sida på vår hemsida, och överst i vårt nyhetsbrev. Är du BLUE-medlem? En resa för 15 000 kronor ger dig tillräckligt med bonuspoäng för att uppgradera dig till ett SILVER-medlemskap.

Beställ här

STS Alpresor

Hitta din drömdestination

STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna, både i Österrike, Italien och Frankrike. Bad Gastein är en av Österrikes mest populära skidorter. Här hittar du skidåkning i världsklass, både utför och längd, samt en riktigt härlig stämning. Den lilla staden Saalbach är omgiven av fantastisk och varierande skidåkning, och i Ischgl väntar en kombination av traditionell tyrolsk och världskänd afterski. I Aostadalen i de italienska alperna kan du uppleva Cervinia, en av italienarnas favoriter. Här väntar långa och fina spår för längdskidor och en charmerande skidort med många små restauranger och barer. Mitt i Dolomiterna ligger Val Gardena, en del av världens största skidområde som också har korats till en av världens tio bästa skidregioner.

Vill du läsa mer om vad som väntar dig på några av STS Alpresors mest populära destinationer? Låt dig bli inspirerad!

Villkor
  • Erbjudandet började gälla 12 september 2017 när samarbetet mellan STS Alpresor och Nordic Choice Club inleddes. Beställningar gjorda före detta datum ger inga bonuspoäng. STS Alpresor kan inte efterregistrera bonuspoäng.

  • För att få bonuspoäng för resan måste beställningen göras online, och Nordic Choice Club-medlemspoäng måste registreras vid beställning. Detta kan bara göras via denna länk. Det är den som ger dig möjlighet att lägga till Nordic Choice Club-medlemsnummer vid beställning av resa.

  • 1 poäng per krona gäller vid ordinarie paketresor. Vid andra resor som inte ger bonuspoäng kommer det stå på gällande bokningssidor hos STS Alpresor.

2.564.366.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.