Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Tjäna poäng på upplevelser med STS Alpresor

Vill du uppleva äventyrliga Alperna? Nu tjänar du som Nordic Choice Club-medlem bonuspoäng på alla resor med STS Alpresor.

STS Alpresor
Res till Alperna och få bonuspoäng samtidigt

Vid köp av sommarresor hos STS Alpresor får du som Nordic Choice Club-medlem 1 bonuspoäng per krona du använder. Detta gäller resor till Bad Gastein. 1 poäng per krona gäller också oberoende av resans längd och antal personer i resesällskapet.

Såhär bokar du resan och får bonuspoäng

Resan måse bokas via knappen nedanför. För att få bonuspoäng för resan måste du uppge ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer i samband med att du fyller i din kontaktinformation. Medlemsnumret hittar du när du loggar in på Min sida på vår hemsida, och överst i vårt nyhetsbrev. Är du BLUE-medlem? En resa för 15 000 kronor ger dig tillräckligt med bonuspoäng för att uppgradera dig till ett SILVER-medlemskap.

Beställ här

STS Alpresor

Upplev sommaren i Alperna!

Sommaren i Alperna bjuder på storslagna äventyr med mäktiga naturupplevelser. För dig som vill ha en semester fylld av aktiviteter, utflykter och avkoppling är Alperna det perfekta semesteralternativet.

Sommaren 2019 arrangerar STS Alpresor resor till tre av Alpernas populäraste orter - Bad Gastein, Cervinia och Val Gardena. Alla orterna är kända för sin vackra natur, goda mat och stora aktivitetsutbud med bland annat vandring, cykling, klättring, golf och bad.

Förmåner med Nordic Choice Club

Som medlem i Nordic Choice Club får du 1 bonuspoäng per krona du spenderar på alla sommarbokningar till Bad Gastein.

Bad Gastein – ett aktivt sommarparadis

Gasteinerdalen och Bad Gastein som är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern har av många utsetts till Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen. I byn bor du bekvämt på toppmoderna hotell, bland annat klassiska Hotel Salzburger Hof.

Stort utbud av aktiviteter

I Bad Gastein finns det massor att uppleva och vi erbjuder ett brett utbud av äventyrliga aktiviteter som passar stora som små. Varje vecka erbjuder vi ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att följa med på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. Upplev världsarv såsom Venedig, Salzburg eller Österrikes högsta berg - Grossglockner.

Fantastiska vandringsmöjligheter

Att vandra i Bad Gastein på några av världens vackraste vandringsleder är en storslagen upplevelse och ett måste om du vill ha en aktiv semester. Vi erbjuder ett stort vandringsprogram med allt från enklare vandringar till mer avancerade högalpina vandringar. I samtliga vandringsprogram ingår guidade turer på berget och goda luncher på gemytliga alphüttor.

Välkommen att boka din sommarresa till Bad Gastein idag!

Villkor
  • Erbjudandet började gälla 12 september 2017 när samarbetet mellan STS Alpresor och Nordic Choice Club inleddes. Beställningar gjorda före detta datum ger inga bonuspoäng. STS Alpresor kan inte efterregistrera bonuspoäng.

  • För att få bonuspoäng för resan måste beställningen göras online, och Nordic Choice Club-medlemspoäng måste registreras vid beställning. Detta kan bara göras via denna länk. Det är den som ger dig möjlighet att lägga till Nordic Choice Club-medlemsnummer vid beställning av resa.

  • 1 poäng per krona gäller vid ordinarie paketresor. Vid andra resor som inte ger bonuspoäng kommer det stå på gällande bokningssidor hos STS Alpresor.

2.564.376.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.