Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Medlemsnivåer

Oavsett om du är ny i Nordic Choice Club eller om du har varit medlem en längre tid, kan det vara bra att veta vad som behövs för att nå nästa medlemsnivå. Här hittar du all information om våra medlemsnivåer och hur du går tillväga för att nå dem!

 

Så stiger du i graderna

Nordic Choice Club har fyra medlemsnivåer; BLUE, SILVER, GOLD och PLATINUM. Vilken medlemsnivå du har beror på hur många kvalificerade nätter* eller antal poäng du som medlem tjänar ihop under din medlemsperiod. En medlemsperiod varar i 12 månader, och startar den första månaden du blir registrerad som medlem. När du tjänat ihop tillräckligt med bonuspoäng eller antal kvalificerade nätter klättrar du upp till nästa medlemsnivå. Till exempel: för att bli SILVER-medlem behöver du antingen ha tjänat ihop 15 000 bonuspoäng eller 5 kvalifiserade nätter under dina 12 månader. Detsamma gäller för att behålla din medlemsnivå.

Här ser du hur många bonuspoäng eller nätter som behövs för att nå nästa medlemsnivå:

Tjäna poäng hos våra samarbetspartners

I tillägg till att tjäna bonuspoäng på hotellnätter kan du som Nordic Choice Club-medlem också tjäna bonuspoäng hos många av våra partners. Därför har du som inte bor så ofta på hotell också möjligheten att nå högre medlemsnivåer.

 

Ett tack till våra mest lojala medlemmar

För att tacka våra mest lojala medlemmar har vi toppat medlemsnivåerna GOLD och PLATINUM med LIFETIME. Med LIFETIME blir du inte nedgraderad till en lägre medlemsnivå och kan njuta av GOLD- eller PLATINUM-medlemskap resten av ditt liv!

Här ser du hur många bonuspoäng du måste tjänat ihop, under hela till medlemskap, för att nå LIFETIME:

 

*En kvalificerad natt är en hotellövernattning som ger bonuspoäng. Läs mer här!

2.564.376.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.