Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

2. Medlemskommunikation, samtycke och behandling av personuppgifter

2.1. NCCS kommer behandla de personuppgifter som är nödvändiga för att vi eller deltagande partners ska kunna uppfylla avtalet gällande leverans av Nordic Choice Club. Den kontaktinformation som medlem lämnat kommer att användas för kommunikation gällande medlemskapet. Närmare information om behandling av personuppgifter, krav på insyn, korrigering eller radering finns i Personuppgiftsvillkoren.

2.2. Vid tecknande av medlemskap i Nordic Choice Club ombeds medlemmen att samtycka till att ta emot information och erbjudanden från Nordic Choice Hotels per e-post. Medlemmen måste ge samtycke till detta för att kunna gå med i programmet. Medlemmen kan därefter när som helst ändra sitt samtycke.

2.3. Om medlemmen har lämnat samtycke, sänder Nordic Choice Club information och erbjudanden baserat på tidigare köp, samt på de uppgifter medlemmen har lämnat. Därmed kan Nordic Choice Club leverera en bättre upplevelse till den som givit samtycke.

2.4. Medlemmens samtycke är frivilligt och kan när som helst ändras. Samtycken administreras på Min sida som nås genom att logga in på vår app eller vår hemsida www.choice.se. Alternativt kan medlemmen ändra samtycke genom att kontakta kundservice via mail: booking@choice.se eller tel: 0771-666700.

2.564.376.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.