Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

4. Uttag av bonuspoäng

4.1. Uttag av bonuspoäng förutsätter medlemskap i Nordic Choice Club och tillräckligt antal giltiga bonuspoäng på kontot. Bonusövernattning kan äga rum efter att bonuspoängen förfallit (upp till 11,5 månader efter) men måste bokas innan bonuspoängen förfaller. Bonuspoängen måste täcka hela vistelsen och kan inte kombineras med annat betalsätt för delbetalning av rum. För avbokningar inom ordinarie avbokningstid kan nyttjade bonuspoäng återföras, förutsatt att de inte förfallit sedan bokningen gjordes. Bokning av bonusuttag sker via Min sida på vår hemsida eller via Nordic Choice Hotels kundservice.

4.2. Bonusövernattning förutsätter ledig kapacitet av standardrum på hotellet. I denna kategori har det avsatts ett begränsat antal rum för varje enskilt hotell. På vissa hotell kan även ett begränsat antal rum av andra rumstyper erbjudas för bonusbokning. Även om alla bonusrum är bokade kan det finnas lediga rum i andra prisklasser. Medlemmen uppmanas att boka bonusövernattning i god tid.

4.3. Presentkorten "Be my Guest" har maximalt tolv månaders giltighet och gäller endast för hotellen inom Nordic Choice Hotels. Giltigheten är begränsad till bonuspoängens giltighetsdatum. Presentkortets värde kan inte delas upp på flera vistelser. Presentkortet måste täcka hela rumskostnaden och kan inte kombineras med annat betalsätt för delbetalning av rum. Presentkorten kan inte förlängas eller återföras som bonuspoäng till bonuspoängkontot.

4.4. I samband med bonusövernattning kostar en extrasäng från 5 000 bonuspoäng. Bokning av extrasäng förutsätter att rummet har kapacitet för och att hotellet har tillgänglighet på extrasängar. Bonuspriset för spjälsäng varierar mellan hotellen. För att betala extrasäng/spjälsäng med pengar i samband med bonusbokning, kontakta hotellet för bokning.

4.5. För bonusuttag gäller följande

Bonusrum hos Nordic Choice Hotels

En bonusövernattning gäller för två personer inklusive frukost. Aktuella bonuspriser och tillgänglighet för respektive hotell visas på vår hemsida när man är inloggad på Mina Sidor. Boka bonusnatt blir tillgängligt på Mina Sidor så snart medlemmen uppnått minst 7500 poäng.

Det finns 7 kategorier för uttag av bonuspoäng för standardrum:

Kategori 1 7 500 poäng per natt

Kategori 2 10 000 poäng per natt

Kategori 3 15 000 poäng per natt

Kategori 4 20 000 poäng per natt

Kategori 5 25 000 poäng per natt

Kategori 6 30 000 poäng per natt

Kategori 7 40 000 poäng per natt

Nordic Choice Club förbehåller sig rätten att när som helst ändra indelningen av kategorier.

Restaurangbesök på hotell inom Nordic Choice Hotels

Medlem kan använda jämna 10 000 bonuspoäng till ett värde av 300 SEK/NOK/DKK för betalning av nota på restauranger ägda av Nordic Choice Hotels. Medlemmen uppmanas att kontakta hotellet på förhand för att kontrollera om bonusuttag är möjligt i restaurangen. Det ges inga växelpengar på bonusuttag i restaurang.

Donation av bonuspoäng till olika välgörande ändamål

Medlem kan donera jämna 10 000 bonuspoäng till ett värde av 300SEK/NOK/DKK till  Nordic Choice Clubs partners för välgörande ändamål​.Detta görs via vår hemsida under min Sida i poängshoppen.

Bonusrum på utvalda Choice Hotels International hotell i Europa

En bonusövernattning på utvalda Choice-hotell i Europa kostar från 10 000 bonuspoäng. Översikt över vilka hotell detta gäller samt kostnaden i bonuspoäng finns tillgänglig på vår hemsida under Nordic Choice Clubs Europa-sida.

Hyrbil hos våra partners

Medlem kan hyra bil från någon av våra partners genom att beställa en voucher som kan användas som betalning för vissa typer av bilhyra. Voucher kan ställas ut från 25 000 bonuspoäng, mer detaljer, deltagande partners, hyreslängd och villkor återfinns under Nordic Choice Clubs partnersidor.

Presentkort hos TUI i Sverige, Norge eller Danmark

Medlemmar kan, när de har minst 10 000 bonuspoäng, via poängshoppen på Min Sida på vår hemsida köpa presentkort hos ovanstående partner för sina bonuspoäng.

Undantag från ovan nämnda satser kan förekomma under vissa perioder och kampanjer.

2.500.291.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.