Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Förmåner: BLUE

7.4.1. Intjänande av bonuspoäng i enlighet med dessa villkor.

7.4.2. Medlemspris med 5 % rabatt på rum- och frukost-pris vid bokning via vår egen hemsida, vår app, direkt till hotellet eller via kundservice. Detta kan inte kombineras med andra rabatter eller med förskottsbetald bokning. Bokningen måste ske i inloggat läge för medlem. För icke medlem måste medlemskap tecknas i samband med bokning för att bokning ska kunna genomföras.

7.4.3. Vid övernattning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell i Norge och Danmark, får medlemmen bonuspoäng vid köp av måltid i hotellets restaurang, se ovanstående villkor förknippade med detta. På de Collection-hotell som finns inom Clarion Hotel® erhålls inga bonuspoäng för mat.

7.4.4. Vid övernattning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell i Sverige eller Finland får medlemmen en restaurangkupong till ett värde av 35 SEK eller 4 EUR. Kupongen kan lösas in mot mat eller dryck i hotellrestaurangen (gäller ej sprit eller tobak). På Quality Hotel® kan kupongen också användas till ett urval av mat och dryck från Lounge 24. I Finland krävs samtidigt köp av måltid för att få nyttja kupongen för alkohol. Restaurang kupongerna är personliga och datummärkta och gäller endast under angivet datum. De kan inte ackumuleras eller lösas in till kontanter och det erbjuds ingen växel. På de Collection-hotell som finns inom Clarion Hotel® erhålls ingen restaurangkupong.

7.4.5. Vid bokning via vår egen hemsida eller app erhåller medlem 10 % extra bonuspoäng beräknat på bonusen för rum- och frukost-priset.

7.4.6. Medlemmar kan välja att boka rum utan att registrera kreditkort på vår hemsida eller via vår app. Rummet måste avbokas om medlemmen inte önskar behålla bokningen. Om rummet inte avbokas inom gällande tidsfrist för aktuell bokning debiteras första natten. Underlåtande av betalning kan sändas till inkasso.

2.564.376.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.