Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Förmåner: BLUE

6.4.1. Gratis dagstidning vid vistelse på Nordic Choice Hotels i Norden och Baltikum.

6.4.2. Intjänande av bonuspoäng i enlighet med dessa villkor.

6.4.3. Gratis wifi med personlig medlemsinloggning på de hotell inom Nordic Choice Hotels som har Telia Homerun eller Telenor Trådlös Sone. På övriga hotell ingår gratis wifi men då med inloggning enligt hotellets standard. 

6.4.4. Vid övernattning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell i Norge och Danmark, får medlemmen bonuspoäng vid köp av måltid i hotellets restaurang, se ovanstående villkor förknippade med detta. På de Collection hotell som finns inom Clarion Hotel® erhålls inga bonuspoäng för mat.

6.4.5. Vid övernattning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell i Sverige får medlemmen en restaurangkupong till ett värde av 35 SEK som kan lösas in mot mat eller dryck i hotellrestaurangen (gäller ej sprit eller tobak). Restaurangkupongerna är personliga och datummärkta och gäller endast under angivet datum. De kan inte heller ackumuleras eller lösas in till kontanter och det erbjuds ingen växel. På de Collection hotell som finns inom Clarion Hotel® erhålls ingen restaurangkupong. 

6.4.6. Vid bokning via www.choice.se erhåller medlem 10 % extra bonuspoäng beräknat på bonusen för rum- och frukostpriset.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK