Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

3. Bonuspoäng

3.1. Bonuspoäng är giltiga i tre år (36 månader) från den månad då de tjänades. Därefter förfaller bonuspoängen automatiskt och kan därmed inte nyttjas längre. Vid bonusuttag används de äldsta, giltiga bonuspoängen först.

3.2. Intjänade bonuspoäng och medlemsnummer är personliga och kan inte kopplas ihop med andra medlemmars bonuspoäng eller omvandlas till kontanter.

3.3. Endast den enskilde medlemmens egen omsättning i Nordic Choice Club är bonusgrundande. Det betyder att medlemmen tjänar bonuspoäng för sin egen hotellvistelse, oavsett vem som betalar för övernattningen. Medlemmen kan inte få bonuspoäng för annan än sig själv. Dock ges det bonuspoäng, men inte kvalificerande natt, om medlemmen i samband med sin vistelse bokar extra rum till familjemedlemmar från eget hushåll.

3.4. Dubbla bonuspoäng, bonus för webbokning samt extra bonus ges med utgångspunkt från grundbeloppet (bonuspoäng som ges vid övernattning).

3.5. Nordic Choice Club har rätt att radera felaktigt posterade/intjänade poäng inom sex månader utan varsel.

2.564.376.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.