Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

2. Bonuspoäng

Här kan du läsa mer om de medlemsvillkor som gäller för bonuspoäng.

Dessa medlemsvillkor gäller för alla medlemmar från och med 15 december 2014, och ersätter samtidigt alla tidigare gällande villkor.

1. Bonuspoäng är giltiga i 3 år (36 månader) från det datum då de intjänades. Därefter förfaller poängen automatiskt och kan därmed inte utnyttjas längre. Vid bonusuttag används de äldsta, giltiga bonuspoängen först.

2. Intjänade bonuspoäng och medlemsnummer är personliga och kan inte kopplas ihop med andra medlemmars bonuspoäng eller omvandlas till kontanter.

3. Endast den enskilde medlemmens egen omsättning i Nordic Choice Club är bonusgrundande. Det betyder att medlemmen intjänar bonuspoäng för sin egen hotellvistelse, oavsett vem som betalar för övernattningen. Medlemmen kan inte få bonuspoäng för någon annan än den enskilde medlemmen. Dock ges det bonuspoäng om medlemmen i samband med sin vistelse hyr extra rum till familjemedlemmar från eget hushåll. Om medlemmen hyr extra rum till familjemedlemmar räknas dessa rumsnätter dock inte som grund för kvalificerande nätter. Kvalificerande nätter kan endast intjänas om medlemmen själv bor i rummet. 

4. Dubbla bonuspoäng och extrabonus ges med utgångspunkt från grundbeloppet (bonuspoäng som ges vid övernattning).

2.260.167.953 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK