Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

5. Medlemsnivåer

5.1.       Nordic Choice Club har fyra medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD och PLATINUM. Medlemsnivån bestäms av hur många kvalificerande nätter den enskilde medlemmen bor under sin tolv månaders medlemsperiod på Nordic Choice hotell i Norden och Baltikum.

5.2.       En kvalificerande natt är lika med en övernattning till rumspris. Rabatterade specialpriser, som till exempel, men inte uteslutande, bussgrupper, personalpriser och så vidare, motsvarar 0,5 kvalificerande natt på Nordic Choice Hotels i Norden och Baltikum.

5.3.       Det beräknas inte kvalificerande nätter för övernattning som betalas med bonuspoäng eller för ”Complimentary”-rum.

5.4.       Kvalificering till en högre medlemsnivå sker enligt följande bestämmelser:

SILVER  - Nås genom 10 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

GOLD – Nås genom 35 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

PLATINUM – Nås genom 60 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

5.5.       Under medlemsperioden har medlemmen möjlighet att kvalificera sig till SILVER, GOLD eller PLATINUM. För BLUE gäller inga kvalifikationsregler. Avancerar medlemmen till en högre medlemsnivå, behåller medlemmen den under hela nästa medlemsperiod (nya tolv månader). Summan av kvalificerande nätter nollställs när medlemsperioden är slut. Detta berör inte bonuspoängen för uttag.

2.271.168.780 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK