Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

3. Intjäning av bonuspoäng

Medlemsvillkor avseende intjäning av bonuspoäng. Dessa medlemsvillkor gäller för alla medlemmar från och med 16 december 2014, och ersätter samtidigt alla tidigare gällande villkor.

3. Intjäning av bonuspoäng

1. Det ges en bonuspoäng per betald krona för logi inklusive frukost samt för eventuell extrasäng vid boende på Nordic Choice-hotellen i Norden och Baltikum. Det ges inga bonuspoäng för övernattning på Aronsborgs konferenshotell. Vid paketerbjudanden, specialpriser med mera, gäller egna bonuspoängberäkningar (se punkt 5 och 6). Det ges heller inte bonuspoäng på bokade men ej utnyttjade nätter, det vill säga no-show.

2. Det ges en bonuspoäng per betald krona på restaurang (endast mat) som hör till hotellet vid vistelse på Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality Resort eller Nordic Hotels & Resorts i Norge och Danmark, dock begränsat till 4 000 bonuspoäng per vistelse. Med vistelse menas den enskilde medlemmens sammanhängande nätter vid det aktuella hotellet.

3. För övernattning som betalas med bonuspoäng, samt vid "Complimentary"-rum, ges inga bonuspoäng.

4. Medlemmen får 750 bonuspoäng för egen övernattning per natt på Choice-hotell utanför Norden och Baltikum. En förutsättning är att medlemmen skickar in en kopia av kvittot från det aktuella hotellet till Nordic Choice kundservice för registrering. Det beräknas inte kvalificerande övernattningar (högre medlemsnivå) för sådan vistelse.

5. Inga samlade bonuspoäng ges vid betalning för arrangemang/bröllop/middagar och liknande, men medlemmen kan få bonuspoäng till och beräknat utifrån egen övernattning. Om medlemmen övernattar i samband med paketpriser (konferenspaket, hel- och halvpension med mera) där login står för en del av totalpriset, får du, begränsat till egen övernattning, 750 bonuspoäng per natt.

6. Medlemmen kan få 500 bonuspoäng per natt vid övernattning i samband med rabatterade specialpriser som till exempel, men inte uteslutande, bussoperatörer, personalpriser och liknande. (Vissa undantag gäller för några personalavtal där bonuspoäng inte ges).

7. Medlemmen får tio bonuspoäng på varje euro som spenderas vid vistelse på Sokos Hotels som drivs av finska S-Group (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta). Intjäning av bonuspoäng förutsätter att medlemmen   uppger sitt medlemsnummer vid antingen bokning, incheckning eller utcheckning på hotellet.

8. Bonuspoäng eller övernattning mot högre medlemsnivå ges inte för hotellvistelser hos Nordic Choice Hotels och/eller Sokos Hotels, som bokas genom nätbaserat resebolag inklusive, men inte uteslutande, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com och så vidare.

9. En medlemsperiod omfattar tolv månader räknat från den månad medlemmen registrerades som medlem.

10. Medlemmen kan efterregistrera poäng upp till sex månader efter datum för vistelsen genom att skicka in dokumentation med namn på hotell och datum för hotellvistelsen till kundservice.

2.260.167.953 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK