Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

4. Intjänande av bonuspoäng

4.1. Det ges en bonuspoäng per betald krona (lokal valuta), eller 10 poäng per euro, för logi inklusive frukost samt för eventuell extrasäng vid boende på Nordic Choice Hotels i Norden och Baltikum. Det ges inga bonuspoäng för övernattning på Losby Gods. Vid paketerbjudanden, specialpriser med mera, gäller egna beräkningar för bonuspoäng (se punkt 4.5 och 4.6). Det ges inte bonuspoäng på bokade men ej utnyttjade nätter, det vill säga no-show. Det är ej möjligt att kombinera intjäning av partner-poäng och Nordic Choice Club-poäng vid boende.

4.2. Vid vistelse i Norge och Danmark ges det en bonuspoäng per betald krona på restaurang (endast mat) som hör till hotellet på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller våra fristående hotell (ej PS Hotel). Notan måste registreras på räkningen för hotellrummet och betalas vid utcheckning och summan för restaurangpoäng är begränsad till 4 000 bonuspoäng per vistelse. Med vistelse menas den enskilde medlemmens sammanhängande nätter på det aktuella hotellet. Poäng för restaurangbesök kan inte tjänas på de Collection-hotell som finns inom Clarion Hotel®.

4.3. För övernattning som betalas med bonuspoäng (bonusnatt), samt vid "Complimentary"-rum och vid nyttjande av presentkort utställda för en specifik produkt (utan angivet värde), ges inga bonuspoäng.

4.4. Medlemmen får 750 bonuspoäng per natt för egen övernattning på ett Choice-hotell utanför Norden och Baltikum. Förutsatt att medlemmen skickar in en kopia av kvittot från det aktuella hotellet till Nordic Choice Hotels kundservice för registrering.

4.5. Inga bonuspoäng ges vid betalning för arrangemang (bröllop/middagar och liknande) men medlemmen kan få bonuspoäng för egen övernattning. Om medlemmen övernattar i samband med paketpriser (konferenspaket, spapaket, hel- och halvpension med mera) där logi står för en del av totalpriset men det inte är specificerat hur stor andel, får medlemmen, begränsat till egen övernattning, 1000 bonuspoäng per natt.

4.6. Medlemmen får 500 bonuspoäng per natt vid övernattning i samband med rabatterade specialpriser som till exempel, men inte uteslutande, bussoperatörer och liknande. Undantag kan förekomma.

4.7. Bonuspoäng ges inte för hotellvistelser på Nordic Choice Hotels som bokas genom nätbaserat resebolag (Online Travel Agency) inklusive, men inte uteslutande, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com och så vidare.Det ges heller inte bonuspoäng vid övernattning för crewpris (crew är personal, besättning på flyg, tåg eller båt eller arbetslag)

4.8. Medlemmen kan efterregistrera bonuspoäng upp till sex månader efter datum för vistelsen genom att ansöka om detta på vår hemsida. Efterregistrering av poäng är endast möjligt för vistelser från och med det datum medlemskap startats.

2.564.376.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.