Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Res med kreditkort

Du reser väl inte utan reseförsäkring? Det blir fort besvärligt om bagage kommer bort eller avgångar blir försenade. Betalar du med Nordic Choice Club MasterCard får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring.

Res med kreditkort

Den kompletterande reseförsäkringen gäller om du har betalat din resa till minst 75 procent med ditt kort. I försäkringen ingår bland annat olycksfallsförsäkring och avbeställningsskydd. Du kan även få ersättning om avgången är försenad, om bagaget har kommit på villovägar eller blivit stulet samt om du har blivit akut sjuk.

Försäkringen gäller för dig som kortinnehavare, men även för din partner och för barn under 23 år som bor hemma, oavsett om de reser med dig eller på egen hand. Dessutom gäller försäkringen barnbarn som följer med mor- eller farföräldrar på en resa.

Samla bonuspoäng på resan!
Kom ihåg att ta med ditt Nordic Choice Club MasterCard när du ska ut och resa Med kortet samlar du alla kostnader på en faktura och får dessutom alltid bonuspoäng på alla dina köp. Varje gång du handlar för hundra kronor får du tio bonuspoäng*, både hemma och utomlands. Det spelar ingen roll om du betalar för hotellnätter, bensin eller restaurangbesök. Alla hundralappar ger poäng (*Gäller inte kontantuttag).

Frihet med höjd köpgräns

Med höjd köpgräns får du ökad flexibilitet i vardagen och behöver inte betala förrän fakturan kommer. En utökad köpgräns kostar inget extra, bara om du utnyttjar möjligheten till delbetalning. Använd ditt kort så får du en bra överblick och kontroll över kostnaderna. Och det bästa av allt, det är enkelt. Du loggar bara in på Mitt Nordic Choice Club MasterCard. Här hittar du den information du behöver om hur du får högre i tak och utökad frihet.  

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK