PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser

Nordic Choice Club - de enkla poängen

Partners

Besegra cancer tillsammans med Cancerfonden

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Nu kan du donera dina bonuspoäng till deras viktiga arbete. Tack för att du delar med dig! #tillsammans mot cancer


Nordic Choice Hotels och Cancerfonden är stolta samarbetspartners

Oavsett vem du är eller var du bor, så är cancer något som påverkar oss alla. Kanske är det någon du känner, eller så är du själv utsatt. Vi vet alla betydelsen av forskning i kampen mot cancer – både för att kunna förebygga och bota. Att kunna bidra till Cancerfondens viktiga arbete som påverkar så många är något som ligger Nordic Choice Hotels nära hjärtat. Därför kan du som Nordic Choice Club-medlem nu donera dina bonuspoäng till Cancerfonden.

Så här säger Cancerfonden om samarbetet:

Cancerfonden är stolt över att få Nordic Choice Hotels som ny samarbetspartner. För Cancerfonden är det viktigt att ha solida samarbetspartners med bra värderingar, som kan dela våra budskap i både ord och handling. Samtidigt vet vi att väldigt många av Nordic Choice Hotels gäster vill stötta vårt arbete genom donationer. Nu när detta är möjligt kommer vi att kunna göra ännu mer av det viktiga forsknings- och omsorgsarbetet, samtidigt som vi tillsammans kan rikta fokus mot att förebygga cancer.

Om Cancerfonden

Genom att finansiera den främsta forskningen, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor, arbetar Cancerfonden för att färre ska drabbas och fler ska överleva. Cancerfonden är en fristående, ideell organisation utan statligt stöd. Deras arbete är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Nordic Choice Hotels är stolt samarbetspartner till Cancerfonden. Vi vet att forskning gör skillnad och räddar liv. Tillsammans besegrar vi cancer!

Cancerfondens olika verksamhetsområden

Så donerar du dina bonuspoäng

Du väljer själv hur många bonuspoäng du vill ge bort, men det måste vara i hela 10 000-tal. 10 000 bonuspoäng har ett värde av 300 SEK.

Inspiration

hands, cheerful gesture

Nära hjärtat

Besegra cancer tillsammans med Cancerfonden och Nordic Choice Hotels

Idag får 1 av 3 personer cancer, men det är något som drabbar oss alla. Om du själv inte är sjuk, så är det kanske någon som du håller kär. Tillsammans med Cancerfonden vill vi ändra på detta och du som medlem kan göra det med oss. #tillsammans mot cancer

  • Läs mer
Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.