Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Copperhill Mountain Lodge

Konferens

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

C1

130 personer

C2

80 personer

C3

93 personer

C1+C2+C3

500 personer

C4

40 personer

C5

24 personer

C4+C5

40 personer

C6

40 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 0647-143 00 eller via reservations@copperhill.se

Ge ert möte en unik inramning, på toppen av Förberget med Åreskutan som närmaste granne. Här väntar njutning för alla sinnen och storslagna fjällupplevelser direkt utanför dörren, året runt.

Konferensrum

Vi erbjuder sex konferensrum med plats för upp till 500 personer. Tillsammans med hotellets stora lobby utgör detta en mötesmiljö där allt är möjligt. Vi har arrangerat allt från möten med hög säkerhetsnivå till kongresser, billanseringar och luftakrobatikshower.

Upplevelser och boende

Skäm bort er på spa, njut av vällagad mat och härlig atmosfär. Hitta inspiration i form av naturupplevelser, konst och design. Välj mellan att bo i eget hotellrum eller dela en flerbäddssvit med kollegorna.

Konferenspaket

Ett konferenspaket inklusive boende i del av svit, konferenslokal, förmiddagsfika, lunch inklusive måltidsdryck, eftermiddagsfika, trerätters middag, frukostbuffé och fri entré till Level Spa & Health Club kostar från 1 690 SEK per person exklusive moms. Kontakta oss gärna för offert.

 

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK