Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Copperhill Mountain Lodge

Restaurang och bar

Öppettider

Frukost

Alla dagar: 07.30 - 10.00

Lunch

Alla dagar: 12.00 - 14.00

Fika

Alla dagar: 11.00 - 01.00

Bar

Alla dagar: 11.00 - 01.00

Middag

Alla dagar: 17.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under vår/sommar/höst. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Restaurangerna på Copperhill Mountain Lodge i Åre har skapats med inspiration av våra omgivningar, dess historia och traditionella hantverkskunnande. Av naturen och människorna. Vi använder hållbart producerade råvaror, gärna från skogarna, ängarna och vattnen runt omkring Årefjällen.

Restaurang Niesti 

Niesti heter vår matsal där du serveras frukost och middag i avslappnad miljö. Välkommen hit efter en aktiv dag på fjället och njut av vällagad mat med rötterna i svenska och europeiska mattraditioner. Boka gärna vår tvårätters pensionsmeny, som varieras varje dag och vecka.

Vaajese - regional meny

För en extra fjällnära matupplevelse rekommenderar vi vår regionala meny Vaajese, uppkallad efter det sydsamiska ordet för "sägen". Här har varje rätt en historia att berätta, från ursprung till tillagning och servering. Vi serverar en sexrätters meny på lokala råvaror, som varieras från dag till dag. Menyn måste bokas minst en dag i förväg.

Fireside Lounge & Bar

Vår rymliga lobbybar tar dig långt bort från vardagens bekymmer. Kryp upp i en mjuk fåtölj och bara njut av den sköna stämningen. Förutom varma och kalla drycker serverar vi mat, fika, ost och delikatesser från vår lilla jämtländska deli.

Festvåning

För bankett eller fest kan ni boka vår festvåning Coppermine Co.

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK