Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre med boende, konferenser och upplevelser. Njut av ett prisbelönt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv på hotellet. Direkt utanför väntar Åres skidbackar, vandringsleder och storslagna vyer.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Copperhill Mountain Lodge

Standard två enkelsängar 2 personer

Läs mer
Dubbelrum med inredning i varm färgskala, med moderna designklassiker och naturmaterial. Badrummet har kopparskimrande kakel, dusch och värmeslingor i golvet. Vissa av rummen har terrass. I denna rumstyp får det inte plats någon extrasäng.
  • Standardrum
  • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Coppersvit 5 personer

Läs mer
Våra Copper-sviter är perfekta för familjer och vänner. Sviten har två separata sovrum: ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Allrummet har gott om plats för att umgås, i soffgruppen eller vid barbordet. I svitens kitchenette kan ni värma en kopp choklad eller fixa mellanmål. Badrummet har dubbla duschar, dubbla handfat, värmeslingor i golvet och kopparskimrande kakel. Inredning i varm färgskala, med moderna designklassiker och naturmaterial. Det finns möjlighet till extrabädd om sviten bokas för fem personer.
  • Gratis trådlöst internet
  • Bäddsoffa - en person
  • Kök
  • Väggsäng
Se priser och tillgänglighet
2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK