Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alla hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

För bästa välbefinnande måste våra kroppar både få arbeta och slappna av. Hos oss finns allt du behöver för att uppnå precis detta. Upptäck vår stora spa- och träningsavdelnig.  

Spaupplevelser

Hos oss är spaupplevelser mer än bara varma källor och bastur. Här kan du få allt från klassisk massage till flera dagar med avkopplande och skräddarsydda aktiviteter och behandlingar. 

Vårt spa

Vår spaavdelning har ett relaxområde, träningslokaler och behandlingsrum och ytor. Här finns både inomhuspool och utomhuspool, ångbastu, massageduschar, kallpool, bastur med utsikt över fjorden, 12 behandlingsrum och ett gym på 265 kvm ned Techno Gym-maskiner. 

Behandlingar

Vi har, tillsammans med vår leverantör Thalgo, tagit fram en behandlingsmeny med dig i fokus. Våra duktiga terapeuter tar hand om dig i avslappnande och rogivande omgivningar. Ta en titt på behandlingsmenyn till höger, så kan du hemma i lugn och ro bestämma vilka behandlingar du vill unna dig under ditt besök. 

Träning

Den bästa spauplevelsen får du när kropp och leder är uppvärmda och avslappnade, till exempel efter ett träningspass. Våra gymlokaler är utrustade med en mängd olika maskiner. Här finns även instruktioner och träningsmenyer för att underlätta din träning och förebreda både kropp och själ inför din spabehandling.  

Våra värderingar

Att driva ett spahotell är ett stort och viktigt uppdrag för oss. Vi bygger vår verksamhet på kunskap och erfarenhet för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Läs mer om hur vi tänker kring spa & spaetikett här 

Öppettider

Gym

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Pool

Alla dagar: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Måndag - fredag: 12.00 - 20.00
Lördag: 10.00 - 18.00
Söndag: 10.00 - 16.00

På spaavdelningen har vi 16-års åldersgräns, förutom under skollov och söndagar efter klockan 14.00 då barn är varmt välkomna. 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Vi rekommenderar att ni bokar in era behandlingar i god tid. Kontakta oss på telefon +47 32 79 70 00 eller via booking@holmsbuspa.no.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.