Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alla hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

För oss på Holmsbu Hotel & Spa är det viktigt att alla sinnen stimuleras under ditt besök. Kombinera olika aktiviteter under din vistelse så får du ut det mesta möjliga av upplevelsen. 

Sjö- och strandaktiviteter

Ribbåt är en given succé. Upplev kusten i riktigt snabb hastighet. Även på vintern finns möjlighet till ribbåt-turer då man brukar vara nästan själva på fjorden – vilket är en upplevelse i sig. På stranden ordnar vi pappbåtsregattor – lagtävlingar där det gäller att bygga den bästa båten med hjälp av papper, plast och tejp. Den som först får båten runt bojen och tillbaka vinner. Det finns även möjlighet att ta sig en segeltur där ni själva får segla – antingen var för sig eller i lag. 

Spabehandlingar

Vi har självklart spabehandlingar för både vuxna och barn, kollegor och vänner. Du kan läsa mer på vår spasida

Kockkurs

En av de bästa teambuildingaktiviteter som finns är att samlas runt köksbänken och senare matbordet. Beroende på gruppens storlek lagas maten i Villa Holtnes eller i en eller flera villor eller sjöbodar. En av våra duktiga kockar finns med och vägleder och lär ut sina kockhemligheter. 

Kurs och föredrag 

Vi har flera samarbetspartners som håller föredrag på olika teman och gärna delar med sig av sin expertis. Ni kan få lära er mer om allt från fotboll till styling. Fråga oss gärna om ni har några speciella önskemål eller vill få tips på något som skulle kunna passa just er. 

Lagtävlingar utomhus och inomhus

Vi kan arrangera Holmsbu Challenge, 5-kamp och Tronstad Gaard Triathlon för din grupp. Här ställs ni inför grenar som kanske inte tillhör era vanliga expertområden. Anta utmaningen och låt bästa deltagare vinna!

Bokning och kontakt

Kontakta oss gärna för mer information och bokning via booking@holmsbuspa.no eller på telefon +47 32 79 70 00.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.