Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alla hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Våra duktiga terapeuter tar hand om dig på bästa sätt för att du ska få en total spaupplevelse i avslappnande omgivningar. 

Fyra element

Vårt motto för vår spaavdelning är "hälsa genom vatten" och vattenaktiviteter är en naturlig del av upplevelsen. Här finns möjlighet till olika motionsformer, både inomhus och utomhus. Maten på ett spahotell ska givetvis vara tillagad av rena och naturliga råvaror med mycket frukt och grönt på tallriken. Mind/body-träning är en naturlig del av spakonceptet med till exempel yoga och meditation i utbudet. Vi har självklart även olika spabehandlingar, som kurbad och massage, för både kropp och ansikte. Gemensamt för alla behandlingar är att de är stressreducerande, samtidigt som de ger ökat välmående och avslappning. 

Träning

Den bästa spaupplevelsen får du när du känner dig avslappnad i både kropp och sinne och när musklerna är uppvärmda och mottagliga för behandling. På hotellet finns många träningsrum och apparater, vi har till och med en träningsmeny för dig som önskar det. Vänd dig gärna till spareceptionen om du vill få hjälp med vilka övningar som passar just dig och dina mål. 

Få ut så mycket som möjligt av behandlingen

Anmäl dig i spareceptionen senast 20 minuter innan din behandlingen börjar. I receptionen får du badrock, tofflor och handduk. Behåll dina underkläder på under badrocken. Före behandlingen kan du njuta av frukt, kaffe eller te i vårt väntrum tills du blir hämtad av din terapeut på avtalad tid. 

Värm upp kroppen innan

När du har checkat in rekommenderar vi ett besök i vår spareception som du finner på våning 2. Där får du information om avdelningen och hjälp att orientera dig. För bästa behandlingsresultat råder vi att ta ett träningspass, ångbastubad eller vanlig bastu innan behandlingen så du är varm i muskler och leder. Glöm inte för både din och terapeutens skull att också duscha före behandlingen. 

Vänta med att duscha

Efter behandlingen rekommenderar vi att du inte duschar eller badar på ett tag, då du i så fall går miste om många långtidsverkningar från de produkter som används. I de flesta spabehandlingarna används produkter som ska vara kvar på huden i flera timmar för optimal effekt. Fråga gärna din terapeut för ytterligare råd och tips på hur du får ut mest möjligt av din behandling! 

Ladda ner

Öppettider

Gym

Alla dagar:  07.00 - 21.00

Pool

Alla dagar: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Måndag - fredag: 12.00 - 20.00
Lördag: 10.00 - 18.00
Söndag: 10.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Vi rekommenderar att ni bokar in era behandlingar i god tid. Kontakta oss på telefon +47 32 79 70 00 eller via booking@holmsbuspa.no

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.