Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norges bästa skidhotell 2014 och 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort i flera år. Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom nära Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Till Bøeseter Bad & Gym är både stora som små välkomna. Vi har öppet varje dag. 

Gym

Bøeseter Bad & Gym ligger på hotellets nedersta våning. Här finns poolområde och gym. På gymmet finns en rad olika maskiner för styrka och kondition. Här kan du även gruppträna (kontakta hotellet för mer information kring gruppträningen). Vår 16 meter höga klättervägg ligger i anslutning till gymmet och erbjuder varierande svårighetsgrader. 

Poolområde

I poolområdet finns en 16-meters simbassäng. Här finns också jacuzzi, vanlig bastu och IR-bastu samt olika tropiska duschar. Bassängområdet är öppet från morgon till sen kväll och kan används fritt av hotellets gäster. Barn måste ha sällskap av och stå under uppsikt av vuxna. 

Barnaktiviteter

Intill Bøeseter Bad & Gym finns vårt barnaktivitetsrum. Här finns en mindre klättervägg med skydd under för små tuffingar som vill ha en utmaning. I barnaktivitetsrummet finns också spel, film och utmärkta förutsättningar för olika lekar. Under sommarlovet och andra skollov gör vi om vår kurs- och konferensavdelning till ett barnområde med massor av aktiviteter. 

Öppettider

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Fri entré för hotellets gäster.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 
E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK