Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norges bästa skidhotell 2014 och 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort i flera år. Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom nära Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Vi vet att det krävs god och hälsosam mat för att få energi att orka med en hel dag på fjället eller i skidbacken.

Frukost

Vår frukost serveras i Restaurang Bøeseter, där du kan njuta av dagens första måltid med utsikt över vatten och fjäll. Buffén innehåller ett stort antal näringsrika alternativ av varmrätter, bröd och pålägg, flingor, ägg, frukt och grönt, kött och fisk. Här finns också goda ostar, marmelader, musliblandningar och nötter. Det finns många ekologiska alternativ på frukostbordet som är tydligt märkta. Ta gärna med dig kaffekoppen ut på verandan efter frukosten om vädret tillåter, för en extra god start på dagen. 

Middag

I restaurangen kan du njuta av en god trerätters middag med färska råvaror perfekt tillagade av våra kockar. Vissa dagar serverar vi även en kvällsbuffé, kontakta hotellet för mer information om detta. Är du pizzasugen så har vi en pizzeria på markplan precis bredvid Bar52. Här kan du äta en äkta italiensk pizza på det norska högfjället eller en klassisk hamburgare efter en lång dag ute i friska luften. Pizzerian erbjuder även take-away. 

After Ski

Så länge skidliften går för säsongen är det After Ski på Bar52. Här utlovar vi toppstämning efter en dag med fart och spänning i backen, i baren som sträcker sig över två våningar och med den härliga piazzan på utsidan där du kan sitta vid solväggen för en paus från skidåkandet eller för att bara njuta av dagens sista timmar.

Nansens kök

Nansens kök innehåller allt som behövs för att skapa en riktigt bra möteslokal, både för privata sällskap eller som en aktivitet för konferensgäster. Här finns ett fullt utrustat kök, kostnadsfritt trådlöst internet, kaffemaskin och utsikt över piazzan. Här kan du tillsammans med övriga konferensdeltagare eller kompisgänget få en matkurs under vägledning av en av våra kockar. Ni får med er receptet hem tillsammans med din egen kockmössa och förkläde. Matkursen kan med fördel kombineras med en vinsmakning med vår sommelier. 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag: 08.00 - 10.30
Söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Måndag - lördag: 12.00 - 14.00
Söndag: 13.00 - 15.00

Middag

Måndag - söndag: 18.00 - 21.00 

Pizzeria

Måndag - söndag: Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Lobbybar

Måndag - söndag: Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Spabar

Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Bar52

Måndag - söndag: Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 
E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

2.320.101.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK