Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norges bästa skidhotell 2014 och 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort i flera år. Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom nära Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Snöra på dig vandringskängorna och utforska fjället, eller ta på badkläderna och hoppa i vattnet. 

Fjällvandring

Norefjell Ski & Spa är omgivet av vacker natur med stigar som passar både motionären och den mer vana fjällvandraren. Det finns markerade spår i området och frågar du i receptionen så har vi även spårkartor. Det är bara att välja om du vill gå långt eller kort och ge dig av!

Bad och lek

Vi har en egen liten sjö nedanför hotellets stugby som passar utmärkt för bad, lekar eller en kanottur på vattnet. Här finns även möjlighet att spela beachvolleyboll. 

Inomhusaktiviteter

Inne i lobbyn finns en 16 meter hög klättervägg för den som vill ha en rejäl utmaning. För barnen finns ett eget aktivitetsrum med klättervägg för de små, filmvisning och utmärkta möjligheter för alla möjliga lekar. Under skollov gör vi om kurs- och konferensavdelningen till en barnzon med massor av aktiviteter. Vad sägs om film, bordtennis, innebandy, stort lekrum och ett eget spelrum med Nintendo Wii?

Närområdet 

En kort biltur från Norefjell finns flera historiska och kulturella sevärdheter, väl värda ett besök. Villa Fridheim från 1892 är ett av landers bäst bevarade hus i Schweizerstil. Villan ligger som ett slott med sitt 30 meter höga torn, precis vid Krøderfjorden. 1980 blev villan restaurerad och är idag ett äventyrsmuseum.

Krøderbanan

Under sommaren kan du åka med på Krøderbanan i ett veterantåg med ånglokomotiv och gamla teakvagnar som trafikerar den 26 kilometer långa museijärnbanan mellan Vikersund och Krøderen. Temadagar och andra event arrangeras under hela sommarsäsongen. 

Ladda ner

Kontakt och information

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK