Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norges bästa skidhotell 2014 och 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort i flera år. Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom nära Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 547 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Hannas

den 22 juli 2016, Andalsnes, Norge, 38jonasm

Mycket god frukost, häftig anläggning och bra personal. Det bästa var närheten till naturen, att fjället låg precis bakom hotellet. Perfekt att slappna av i spaet efter vandring. Det fanns ingenting a…

Mycket god frukost, häftig anläggning och bra personal. Det bästa var närheten till naturen, att fjället låg precis bakom hotellet. Perfekt att slappna av i spaet efter vandring. Det fanns ingenting att klaga på.

Svar från ägaren

den 23 juli 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Läs mer
5

Ett hotell med lite av varje

den 10 juli 2016, Jönköping , linas961

Passar alla. Såväl barnfamiljer som par och äldre. Fritt att utnyttja kanoter. Djur att klappa för barnen. Pool och bubbelpool för alla. Spa avdelning med 18-årsgräns. Och fjällvandring runt knuten me…

Passar alla. Såväl barnfamiljer som par och äldre. Fritt att utnyttja kanoter. Djur att klappa för barnen. Pool och bubbelpool för alla. Spa avdelning med 18-årsgräns. Och fjällvandring runt knuten med en kort sträcka på 5 km för barnvagn/rullstol. Men även fjällvandring på stigar.

Svar från ägaren

den 11 juli 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Läs mer
5

Fint hotell i fantastisk natur

den 9 maj 2016, Gjövik, Norge, 604sofiar

Allt var verkligen jätte bra. Det enda negativa med vår helg, var att flera saker var tom på al carte menyn. Det var jätte bra att det fanns poolområdet för också familjer. Rummet var fantastiskt med…

Allt var verkligen jätte bra. Det enda negativa med vår helg, var att flera saker var tom på al carte menyn. Det var jätte bra att det fanns poolområdet för också familjer. Rummet var fantastiskt med badkar på sovrummet och frukosten gav oss en bra start på dagen.

Svar från ägaren

den 10 maj 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Läs mer
4

Norefjell Ski & Spa

den 21 april 2016, Stockholm, Sverige, allaroundtheworld200

Norefjell Ski & Spa - Vi bodde i en fräsch lägenhet i de låga husen i anslutning till hotellet. Snyggt och fräscht. Välutrustat med kyl, frys, ugn och diskmaskin. Dock ingen microugn. Snyggt hotell.…

Norefjell Ski & Spa - Vi bodde i en fräsch lägenhet i de låga husen i anslutning till hotellet. Snyggt och fräscht. Välutrustat med kyl, frys, ugn och diskmaskin. Dock ingen microugn. Snyggt hotell. Passar bra för barnfamiljer då backarna i anslutning till hotellet passar för barn/nybörjare. Kö till liftarna morgon och efter lunch, i övrigt inga längre köer. Bra backar generellt. Dock ligger många av backarna "på andra sidan" så skidåkningen vid hotellet är något begränsad, passar juniorer. Bra skidskola! Boka plats hemifrån på denna. Spa: fräscht spa i hotellet. Skishop finns. Det fanns inte möjlighet att boka utrustning hemifrån (nackdel!) och utrustningen tog slut på plats. Var där i tid. Lång tid och väntan på incheckning på hotellet - var där i tid. Ingen matbutik i anslutning till hotellet, det krävs bil ner en bit för fjället för att handla. Tips att ta med "allt som behövs" för semestern Bom med avgift vid uppfarten till fjälllet (tar kort) Dubbdäck för att köra upp rekommenderas, i annat fall autosck eller snökedjor. Odubbade vinterdäck kan vara lite lurigt på väg upp och ner för fjället. Bra parkeringsgarage, bilen står i uppvärmt garage under skidresan. Vi var på det stora hela mycket nöjda med vår vistelse i Norefjell.

Svar från ägaren

den 24 april 2016

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Läs mer
2

Much more to wish...

den 2 april 2016, Göteborg, Sverige, stefan j

Se till att man känner sig mer välkommen, alltså att man känner sig som en betalande gäst. Större delen av personalen hade "checkat" ut för säsongen och höll en väldigt låg servicenivå. Extremt irrit…

Se till att man känner sig mer välkommen, alltså att man känner sig som en betalande gäst. Större delen av personalen hade "checkat" ut för säsongen och höll en väldigt låg servicenivå. Extremt irriterande och onödigt att hålla ett stort antal gäster vakna med musik under torsdagkväll pga. att hotellet uppenbarligen prioriterar konferensgäster. Varför spela hög musik klockan 23:45 i utomhushögtalarna när inga av konferensgästerna befinner sig på utsidan, andra gäster vill/behöver sova. Afterskin hölls på stolar och bord som ej var skottade, gästerna fick själv rensa av snö från sina stolar och bord. Balkongen utanför baren (solsidan) var avstängd och inga gäster fick sitta där och njuta av solen pga risk för snöras från taket. Den egentliga orsaken var att man var underbemannade och personalen Ville ej lämna baren för att röja upp på utsidan... Se till att stugbyn får värmeskåp i varje lägenhet, annars finns det ingenstans att torka eller för den delen hänga våta kläder. Vi uppgraderade oss till en Suite på hotellet direkt då vi märkte den stora skillnaden i standard mellan Stugbyn och hotellet. Städningen var under all kritik, det var dammigt och ostädat och det låg t.o.m kvar kläder från de tidigare gästerna i lägenheten. Inte fräscht att hitta ett par sockor i sin säng...

Svar från ägaren

den 4 april 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold på hotellet. Beklager at ikke alt stod til foventningene, og vi tar opp dine punkter med aktuelle avd. Velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Läs mer
2.320.101.000 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK