Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sunne, Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Välkommen till Selma Spa i Sunne, ett av Nordens största spahotell som välkomnar både konferenser och privatgäster. Med fokus på wellness erbjuder vi avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat och dryck - det vi kallar Mjölksyra & Champagne.

Selma Spa+ 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Selma Spa+

På prisbelönta Selma Spa i Sunne finns det mycket att göra oavsett om du vill vila upp dig eller uppleva några aktiva dagar. Mjölksyra & Champagne brukar vi kalla kombinationen. 

Omgivningar

Selma Spa ligger 1 km från Sunne centrum och i närheten av hotellet finns fina utflyktsmål, kultursevärdheter och shopping. Men det är självklart också helt okej om du bara vill koppla av i en skön morgonrock eller njuta av våra spabehandlingar.

Spa

I hjärtat av Selma Spa hittar du vår spaavdelning med utomhus- och inomhuspooler, torrbastu, ångbast och örtbastu. I vår behandlingsmeny hittar du en mängd olika behandlingar för hela kroppen.

Träning och aktiviteter

Vi har ett fullspäckat träningsschema med allt från yoga till styrkepass och spinning. Precis utanför dörren har vi vandringsleder, fina löparrundor och längdspår. Cyklingen är fantastisk, oavsett om du gillar landsväg eller mountainbike. Golfbanan likaså. För dig som gillar utförsåkning ligger Ski Sunne 10 km från hotellet.

Smakupplevelser

För oss på Selma Spa står orden nyttigt och gott inte i motsats till varandra. Vår mat ska passa dig som lever ett aktivt liv och som gillar att njuta av livets goda. I vår restaurang finns alltid både kött, fisk och vegetariskt på menyn. 

Konferens

På Selma Spa ordnar vi konferenser och möten med Mjölksyra & Champagne - enligt oss den bästa kombinationen för ett lyckat möte. 

Rum för återhämtning

Rummet är viktigt på ett spahotell. Det är där kan du dra dig tillbaka efter en dag av bad, behandlingar, träning och god mat. Vi är väldigt stolta över våra stora och ljusa rum. Läs mer om våra olika rumstyper här.

Barn på Selma Spa+

Alla är välkomna till oss, men vårt utbud är inte barnanpassat. Vissa veckor och helger har vi dock familjeperioder på Selma Spa+, med massor av aktiviteter som är anpassade även för våra yngre besökare. Här finns mer information om våra familjeperioder.

Kontakt

  • Telefon: +46 565 166 00
  • Fax: +46 565 166 20
  • E-post info@selmaspa.se
  • Org. nr: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg och buss

Sunne station

Om Selma Spa+

Antal rum

184 rum - 400 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st – den största med kapacitet på 400 personer

Avstånd flygplatser

Karlstad Airport: ca 45 min
Torsby flygplats: ca 30 min
Gardemoen flygplats, Oslo: ca 3 tim

Avstånd lokaltrafik

Sunne Station: 1,5 km

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK