Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

SKT. PETRI

Restaurang och bar

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.30 
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Central Kitchen

Alla dagar: 18.00 - 22.00

Brøl

Alla dagar: 10.00 - 00.00

Bar Rouge

Søndag - torsdag: 16.00 - 00.00 Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

SKT. PETRI har alltid varit i framkant när det gäller utmärkt service. Här kan du njuta av ett brett utbud av mat och dryck i hotellets restaurang, café och bar.

Central Kitchen

Beläget i SKT. PETRI:s hjärta väntar vår restaurang Central Kitchen. Här serveras mat framtagen för att fresta den moderna middagsgästen som vill ha både hög kvalitet och en unik restaurangupplevelse, med en framträdande touch av skaninavisk minimalism.

BRØL

BRØL är Köpenhamns nya bageri- och ölbar, i en fantastisk mix. Vi erbjuder ett stort urval av lokal öl från mikrobryggerier, organiskt bröd, smörgåsar och pizza, på ett sätt som du nog aldrig smakat förut.  

Bar Rouge

Bar Rouge utgör sedan 10 år tillbaka den perfekta inramningen för att avsluta en dag eller börja en kväll i Köpenhamn. Här kan du njuta av drinkar och cocktails från en unik meny, skapad av Köpenhamns främsta bartendrar.

2.200.163.775 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK