Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Son, Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget precis vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Modern och unik arkitektur, perfekt för både familjer, vänner och konferensgrupper.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Son Spa

Med vårt unika läge kan vi erbjuda mötesrum med havsutsikt. Kan det bli mer inspirerande? 

Konferenser vid havet

Flera av våra mötesrum är så havsnära att det känns som att man sitter på bryggkanten och dinglar med benen. Med en sådan utsikt är det inte svårt att hamna i ett kreativt, inspirerande och motiverande tankesätt, grunden för en effektiv och resultatrik konferens.

Utrustning för alla behov

Vi vet att du som kurs- eller konferensgäst vill slippa tänka på att allt som ska fungera faktiskt gör det. Hos oss slipper du det. Alla våra mötesrum är utrustade med den senaste AV-tekniken och tekniska lösningar och vi finns tillhands för att hjälpa er komma i ordning. Vi tror att ni med hjälp av en väl genomtänkt mötesplanering redan innan konferensen får ni ut så mycket av möjligt av den på plats, därför finns vi här redan vid första frågan eller funderingen, och genom hela konferensen. 

Lunch

Lunchen serveras i vår öppna och ljusa restaurang. Om du förbeställt lunch till din kurs eller konferens komponerar våra kockar en god och näringsrik måltid så ni får energi till kreativa möten under resten av dagen. Vi kan självklart anpassa oss efter individuella behov. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

Christer Berens meny

Mat- och vinkännaren Christer Berens har satt ihop en specialkomponerad meny, bestående av säsongens bästa råvaror, noga sammansatta och med specialutvalt vin till varje rätt. 

Mer än en konferens

När du tar med dig dina konferens- eller kursdeltagare till oss blir vistelsen så mycket mer än bara ett möte eller en kurs. Vi erbjuder aktiviteter för både stora och små grupper och läcker mat och dryck. Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter för givande kurser och konferenser på Son Spa

 

Kapacitet

Här kan du se maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Hollendersalen

200 personer (utan scen)
160 personer (med scen)

R Studio

70 personer

Skutebauen

60-66 personer

Gjøva

56 personer

Pimpernell 

56 personer

Octava

55 personer

Sally III, Vesleper, Kugrava, Bile

20 personer

Storholmen

12 personer

Sauholmen 

8 personer

Utsikten

10 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din konferens via son.booking@choice.no
eller på telefon +47-64 98 48 00.

2.430.126.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.